Bartzokas:

Bartzokas: "Em sento molt il·lusionat"

El tècnic grec ha parlat de la dificultat del rival, les lesions i l'exigència del calendari

L’entrenador del FC Barcelona Lassa ha admès la dificultat del partit de demà al Palau Blaugrana davant el Fenerbahçe (21.00 hores): “Cada partit té un pes i una dificultat important. Ens enfrontem a un rival amb molta qualitat format per jugadors amb molta experiència a la competició”. El tècnic grec s'ha mostrat “molt il·lusionat” davant la seva etapa a la banqueta blaugrana, i ho té clar: “No serà fàcil però lluitarem tots junts per guanyar el partit. L’objectiu és intentar jugar bé durant els 40 minuts per vèncer”. Bartzokas s'ha desfet en elogis cap al seu rival en el debut com a local a l’Eurolliga: “No s’ha d’oblidar que són els finalistes de l’any passat i que tenen una base de jugadors que fa dues o tres temporades que treballen junts. Defensen i ataquen molt bé i estan preparats per competir, però ni de bon tros són imbatibles”.

Un dels principals motius de preocupació per al cos tècnic blaugrana són les lesions, ja que han estat nombroses al vestidor en aquest inici de temporada: “És difícil preparar els entrenaments (en cadascun d’aquests Bartzokas crida tres o quatre jugadors de l’equip B a causa de les nombroses baixes) i els partits en aquestes condicions. A més, en lloc d’estar repartides, solem trobar les lesions a les mateixes posicions”. El tècnic del FC Barcelona Lassa ha demanat “paciència”. “Em sento molt positiu per a quan disposem de tot l’equip –ha continuat Bartzokas–, però fins que això no succeeixi hem de treballar molt per sobreposar-nos a les circumstancies adverses i anar partit a partit”. “No vull avaluar l’equip fins que no recuperem tothom. Necessitem la plantilla al complet per assegurar el nivell òptim de qualitat en cada enfrontament.”. El calendari és la clau principal per a la gestió d’un equip al qual se li acumulen els compromisos: “No ens volem queixar, però la situació no és la ideal. Som al Barça, al lloc i a l’equip perfectes per créixer, però les lesions ens condicionen. Pensar en el calendari m’esgota, per això anem partit a partit. És molt difícil preparar els duels si divendres juguem l’Eurolliga i diumenge, la Lliga”.

Qui també ha atès els mitjans ha estat Ante Tomic. El pivot croat s'ha referit a la situació actual en la mateixa línia en què ho ha fet el tècnic Bartzokas en assegurar: “Serà un partit dur, que ens exigirà molt. No importa el rival que tinguem al davant, hem de ser forts per poder derrotar-ne qualsevol”. “Espero una temporada dura amb més partits i més viatges, cosa que comporta més lesions i cansament. Si s’acaba la mala sort en forma de baixes, molt millor”. Tomic ha recordat la importància d’haver començat amb una victòria en el partit inicial, ja que, “amb aquest calendari, cada partit compta molt”. “Vam jugar malament durant 35 minuts –ha continuat Tomic–, però vam saber remuntar un marcador advers als últims instants”. El croat no ha volgut fer comparacions amb l’equip del curs passat a causa de la gran varietat de canvis, però sí que ha parlat del rol que té en aquesta nova plantilla: “Tinc un rol molt semblant al que tenia fins ara. Probablement tenim el focus més posat en els jugadors exteriors, fet que individualment puc aprofitar molt bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut