Tot el que cal saber sobre l’Assemblea de Compromissaris, a Barça TV

Tot el que cal saber sobre l’Assemblea de Compromissaris, a Barça TV

A partir de dilluns, el programa Hora B oferirà durant tota la setmana entrevistes, reportatges i informació de servei, que també es podran trobar al lloc web del Club

El proper dissabte, 29 d’octubre, se celebrarà al Palau Blaugrana l’Assemblea General de Compromissaris, l’òrgan suprem de govern del FC Barcelona, i per aquest motiu el Club vol oferir als seus socis la màxima informació prèvia amb l’espai El Club t’explica, a Barça TV. Des del dilluns 24 i fins al divendres 29 el programa referent del canal del Club, l’Hora B, inclourà aquest espai de mitja hora diària, de les 19.30 a les 20 h, per informar sobre tot el que cal saber sobre l’Assemblea a través d’entrevistes, reportatges i informació de servei.

El programa continuarà amb la informació sobre l’actualitat del dia i conclourà amb la tertúlia sobre l’actualitat del dia, en què participen periodistes especialistes en la informació del Barça, a més d’esportistes i tècnics del Club.

Entrevistes en plató

El Club t’explica inclourà entrevistes amb alguns dels membres del Club que intervindran en l’ordre del dia de l’Assemblea. El dilluns 24 començarà amb Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip, que serà al plató de l’Hora B. El dimarts 25 l’entrevistat serà Jordi Cardoner, vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social i la Fundació; dimecres s’oferirà en directe la retransmissió de l’acte de presentació del projecte Masia 360° al Palau Blaugrana, que serà presentat per Manel Fuentes.

Dijous serà la vicepresidenta econòmica Susana Monje la protagonista de l’entrevista, i divendres, el vicepresident de Comunicació i Màrqueting, Manel Arroyo. Durant l’espai El Club t’explica també s’oferirà cada dia diferent informació didàctica i de servei sobre el funcionament de l’Assemblea.

Tota aquesta informació i les entrevistes d’El Club t’explica també estaran disponibles al lloc web del Club, que ja disposa d’un microsite específic amb informació sobre l’Assemblea que es pot trobar a l’enllaç següent:

https://www.fcbarcelona.cat/socis/assemblea-compromissaris-2016

El Club t’explica també tindrà un format de nota informativa que s’enviarà als mitjans de comunicació per correu electrònic.

Cal recordar que per a aquesta Assemblea 2016 estan convocats un total de 4.494 compromissaris. Aquests socis també podran adreçar-se a l’Oficina del Compromissari, oberta a la seu social des del 7 d’octubre, per fer-hi qualsevol consulta, i també poden apuntar-se per assistir a les sessions informatives que se celebraran els dies 25 i 27 a l’Auditori 1899 del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut