Estrella Roja – FC Barcelona Lassa: Toca lluitar per la segona victòria a domicili

Estrella Roja – FC Barcelona Lassa: Toca lluitar per la segona victòria a domicili

Els blaugranes, sense Navarro, Doellman i Koponen, visiten un Kombank Arena en què s’aplegaran més de 18.000 persones

El Barça Lassa visita aquesta tarda (19 h Movistar+ i Esport3) l’Estrella Roja de Belgrad en la que serà la tercera jornada de l’Eurolliga i el primer partit dels tres que tenen els blaugranes aquesta setmana. Els de Bartzokas intentaran sumar el segon triomf del curs a domicili, i ho hauran de fer amb les baixes de Doellman, Navarro i Koponen.

El rival

La seva base de jugadors és sèrbia, però també compta amb Jenkins i Wolters, aquest darrer fitxat aquesta setmana després de ser tallat a l'NBA. El base Jovic destaca per la seva facilitat per fer jugar els seus companys i també per assistir (8 assistències per partit), mentre que Simonovic és un gran perill des de l’exterior, com va demostrar en el triomf de l’equip serbi a la pista del Galatasaray a la segona jornada (23 punts). També cal destacar jugadors com el pivot Kuzmic i Bjelica, que aporten solidesa a l’equip de Belgrad, i també el pavelló, en el qual hi caben més de 18.000 persones.

El Barça

Sap que no podrà disposar de tres jugadors clau com Navarro, Doellman i Koponen (aquest últim es troba al final de la seva recuperació), i Bartzokas s’ha endut a Belgrad els joves Stefan Peno i Wesley Sena. Després de caure a casa contra el Fenerbahçe per un punt, el Barça vol sumar la segona victòria de la Lliga Regular a domicili, tot i que no serà gens fàcil. La setmana es presenta apassionant amb la visita del Bamberg divendres 28 al Palau (21 h) i, finalment, el partit a Fuenlabrada diumenge 30 (12.30 h). La primera gran prova serà aquest dimecres a Belgrad.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut