Barça B – CE Sabadell: Duel clàssic amb al·licients

Barça B – CE Sabadell: Duel clàssic amb al·licients

20.30 hores (Barça TV, streaming, i Esport 3): Els de Gerard López volen tornar al camí de la victòria al Mini davant la seva afició

El filial té una nova oportunitat per capgirar la mala ratxa dels últims partits, la qual, tot i que ha ofert un bon joc i hauria pogut guanyar els partits, l’ha fet cedir el liderat. Aquest dissabte tindrà al davant el CE Sabadell, un equip que ha anat de menys a més en aquestes deu jornades de Lliga i que és el rival amb el qual més vegades ha jugat al llarg de la història, tant a Segona Divisió com a Segona B. El tècnic Gerard López no podrà comptar amb Kaptoum ni Marc Cardona, per lesió, Palencia, per sanció, Paik, per estar amb la seva selecció, ni amb Carles Aleñá, perquè està convocat amb el primer equip. L’entrada al Mini és gratuïta per als socis, i els no socis poden comprar entrades a partir de tres euros.

El Sabadell, en clara línia ascendent

L’equip de Jose Solivelles arriba al Mini després de cinc partits sense perdre i a tan sols tres punts del filial blaugrana. A més, els arlequinats tenen a les seves files dos jugadors cedits pel Barça B: Jokin Ezkieta i Enric Franquesa. Els dos tenen moltes opcions de ser titulars, ja que en l’últim partit, que el Sabadell va guanyar, ho van ser. El tècnic Solivelles ha convocat tots els jugadors disponibles excepte Manu Torres, sancionat, i els lesionats de llarga duració. A la prèvia el tècnic arlequinat va dir sobre el Barça: “Són un equip molt perillós en les transicions, amb una qualitat individual altíssima, i això és el que hem de contrarestar.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut