Èpica remuntada del CVB Barça (2-3)

Les blaugranes sumen el segon triomf de la temporada a Menorca

La tarda de dissabte es va disputar un d'aquells partits que queden per al record. El primer equip del Club es presentava a Ciutadella per enfrontar-se a un renovat i fort Avarca de Menorca, en un feu on feia unes quantes temporades que no s'aconseguia un triomf.

Mal inici

El partit va començar de la pitjor manera possible per a les noies blaugrana, amb un primer set en què no hi havia cap tipus de connexió per embastar accions positives i que permetia al local exhibir-se davant la seva nombrosa afició i emportar-se amb molta claredat el parcial per 25-16

Al segon les coses van començar a millorar, i l'equip mostrava un augment en l'eficàcia, encara que era insuficient per doblegar les menorquines, que es prodigaven en atac. Va ser així que, amb un 25-20, es posava el partit 2-0, i el panorama pintava tan fosc com el pavelló, que va patir un tall de llum que va obligar a aturar el joc durant 15 minuts.

Comença un altre partit

L'equip va entrar disposat a tancar tots els camins a les balears, millorant en el servei, amb un notable treball en bloqueig defensa i trobant una millor versió de les seves possibilitats d'atac. Tanmateix, al davant hi havia un gran equip i els avantatges van ser sempre mínims (25-22 al tercer i un festejat 25-23 al quart que forçava el desempat).

El tie-break es va iniciar amb una dinàmica similar, punt a punt i amb els dos equips donant-ho tot, cosa que va fer que el públic gaudís d'un gran espectacle.

Cap al final del set, l'encert tant tàctic com tècnic en el bloqueig i un desplegament extraordinari de defensa-contraatac van portar l'equip fins a una victòria que, si bé semblava "impossible" des de fora, sempre es va creure "possible" des de dins.