El que no et pots perdre del cap de setmana del FC Barcelona

El que no et pots perdre del cap de setmana del FC Barcelona

A banda de l’habitual activitat esportiva dels equips professionals, aquest dissabte se celebra l'Assemblea de Socis Compromissaris al Palau Blaugrana

El FC Barcelona Lassa inaugura l’agenda del cap de setmana amb el partit d’Eurolliga que es disputa aquest divendres al Palau Blaugrana. A més, aquest dissabte es durà a terme l’Assemblea de Compromissaris al Palau Blaugrana com a acte principal. En l’àmbit esportiu el Juvenil A i el FCB Lassa d’handbol buscaran seguir amb la imbatibilitat en els seus respectius campionats, mentre que el Barça B es desplaça a Palamós per veure’s les cares amb el Llagostera. Tanquen la jornada els homes de Luis Enrique amb l’enfrontament davant el Granada de la desena jornada de Lliga.

El diumenge serà el torn per a un nou partit del FCB Lassa de bàsquet amb la visita a Fuenlabrada, per al retorn a l’activitat del Femení de Xavi Llorens i per al partit al Palau Blaugrana del FCB Lassa de futbol sala, que conclourà un nou cap de setmana ple de compromisos per als diferents equips del Club.  

A continuació detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 28 d’octubre

21.00 hores: FCB Lassa – Brose Baskets (bàsquet).La derrota a Belgrad obliga els homes de Bartzokas a obtenir la victòria davant el conjunt alemany per tal de no despenjar-se dels llocs capdavanters de la classificació.

Dissabte, 29 d’octubre

10.30 hores: Assemblea de Compromissaris. La Junta Directiva del FC Barcelona convoca l’Assemblea, que aquest any se celebrarà al Palau Blaugrana, a les 10.30 hores en primera convocatòria i a les 11.00 hores en segona convocatòria. 

12.00 hores: Juvenil A – RCD Mallorca. Amb un balanç immillorable de nou triomfs en nou partits els homes de Gabri Garcia reben la visita del sempre perillós Mallorca, quart classificat a nou punts dels blaugranes.

17.00 hores: BM Sinfin – FCB Lassa (handbol). Després de conquerir la Supercopa de Catalunya, els blaugranes busquen la victòria número 100 consecutiva a la Lliga Asobal que els mantingui invictes en aquest inici de competició.

18.30 hores: Llagostera – Barça B. El darrer triomf davant el Sabadell deixa els blaugranes en la tercera posició i a només un punt del liderat. Els homes de Gerard López, a més, volen retrobar-se amb la victòria a domicili després de dos desplaçaments sense sumar els tres punts.

20.45 hores: FC Barcelona – Granada. El conjunt blaugrana rep la visita del cuer de la competició. Els de Luis Enrique volen obtenir la tercera victòria consecutiva a la Lliga contra un rival que encara no n’ha aconseguit cap. Compra aquí les teves entrades

Diumenge, 30 d’octubre

11.30 hores: Sporting Huelva – FCB Femení. Les noies de Xavi Llorens retornen a la competició domèstica després d’una setmana sense compromís a causa de l’aturada del campionat. Les blaugranes han guanyat els sis partits que han disputat.

12.30 hores: Fuenlabrada – FCB Lassa (bàsquet). Tres victòries en quatre jornades situen els blaugranes en cinquena posició del campionat; tot al contrari que el Fuenlabrada, el qual només ha obtingut un triomf i es troba a la part baixa de la taula.

16.15 hores: FCB Lassa – Gran Canària (futbol sala). Els homes d’Andreu Plaza volen seguir en la línia que els ha portat a obtenir dos triomfs en els últims dos partits de Lliga davant un Gran Canària que encara no sap el que és guanyar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut