Robert Fernández: “L’equip té fam”

Robert Fernández: “L’equip té fam”

El secretari tècnic ressalta el nivell d’una plantilla “extraordinària” que ha patit fins a 22 moviments en un estiu molt i molt actiu

El secretari tècnic Robert Fernández ha comparegut a l’Assemblea de Socis Compromissaris per fer un balanç esportiu de la temporada 2015/16. Ha explicat que el conjunt de Luis Enrique “té fam” de més títols i ha parlat d’una plantilla “extraordinària” que ha patit fins a 22 moviments en un estiu de molts canvis. “Hem intentat mantenir tot allò bo que tenim i completar-ho amb les fitxes més adequades, sobretot amb gent jove”, ha assegurat.

Robert ha explicat la dificultat de millorar un equip guanyador com pocs. “Tenim un nucli molt important. Moltes vegades anem al mercat i hi ha grans jugadors, però ens preguntem: Funcionarien per al nostre equip? No ens podem precipitar”, ha afirmat, abans de detallar un per un els 22 moviments viscuts a l’estiu.

De tots aquests, ha destacat especialment dos adéus. Els de Claudio Bravo i Marc Bartra, “les sortides més complicades”, segons el secretari tècnic. “Amb Bravo s’havia arribat a una situació que no tenia tornada, però vull ressaltar el seu comportament extraordinari. Guardem una gran imatge de la seva persona i el seu rendiment”, ha assegurat. Del central ha recordat que es va tractar d’un “tema contractual” el que va possibilitar que la seva clàusula de rescissió baixés fins als 8 milions d’euros.

Per acabar, Robert ha recordat els detalls de les últimes renovacions dutes a terme amb Neymar Jr, Sergio Busquets i Javier Mascherano. Els compromissaris han aturat l’explicació del secretari tècnic amb sonores ovacions dedicades als tres futbolistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut