La Penya Barcelonista Dracs Units es presenta al Camp Nou

La Penya Barcelonista Dracs Units es presenta al Camp Nou

El vicepresident primer Jordi Cardoner assisteix a un acte festiu a l’esplanada que ha servit de preludi de la inauguració de la seu social de la penya, que se celebra aquest dissabte al Poblenou

Les instal·lacions del Club han servit aquesta tarda per rebre una penya oficialitzada des del mes de juliol passat. La Penya Barcelonista Dracs Units Xinesos pel Barça ha començat a caminar amb un acte a l’esplanada del Camp Nou que ha comptat amb l’assistència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, i que ha consistit en una actuació de ball tradicional de Dracs i Lleons a càrrec dels alumnes de l’Escola Kongzi.

També han estat presents a l’acte el president de la penya, Zhuomin Ma; la tresorera, Lei Lei Ma; els vicepresidents Sergi Gálvez, Pere Soler i Kimi Chen; la secretària general, Pilar Calvo, i el president de la Federació de Penyes del Barcelonès Est, Jordi Monturiol.

La benvinguda ha començat amb les intervencions de la secretària general de la penya, Pilar Calvo, i del vicepresident Jordi Cardoner, que ha felicitat la penya per aquesta iniciativa que uneix les cultures catalana i xinesa al voltant del Barça. “Estem aquí, al Camp Nou, i vosaltres ens feu pensar que el Barça és molt gran i que no fa falta sortir de Barcelona per veure la globalitat del nostre club. Vosaltres, amb la vostra cultura, feu barcelonisme i ens feu sentir que som el club més estimat i admirat, però també el més global”, ha afirmat Cardoner en el seu parlament.

Posteriorment, un ball tradicional de Dracs i Lleons que simbolitza l’atracció de sort per a nous projectes ha precedit la fotografia de família per deixar la primera empremta de la penya al Camp Nou.

Per tancar la tarda, tots els membres de la penya han pogut gaudir d’una visita al Museu del Club, on han pogut contemplar els èxits de tots els equips del FC Barcelona al llarg de la història.

Inauguració de la seu social al 22@

Aquest dissabte, a partir de les 11 hores, s’inaugurarà la seu social de la Penya Dracs Units, situada al carrer Sancho de Ávila, 80-86, 1r, de Barcelona, al districte 22@ del Poblenou, en un acte al qual assistiran un gran nombre de personalitats, com el vicepresident primer del Barça, Jordi Cardoner; l’exjugador Jose Mari Bakero; el directiu Pau Vilanova, i el cònsol xinès a Barcelona, Tang Heng, entre d’altres.

La Penya Blaugrana Dracs Units té més de 200 socis de la comunitat xinesa de Barcelona, molts dels quals membres de l’Escola Kogzi, una iniciativa de la Fundació Educativa Xinesa per oferir cursos de mandarí i estendre ponts entre la cultura xinesa i la catalana i que compta amb més de 2.000 alumnes a Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut