Poc premi per al filial contra el Mengíbar (2-2)

Els de Xavi Closas paguen la falta de punteria i acaben empatant un partit que mereixien guanyar

Empat amarg per al filial davant del Mengíbar, en un partit en que els blaugrana han tingut poca fortuna de cara al gol. Els primers minuts del partit han resultat molt igualats, amb els dos equips molt concentrats i evitant cometre errors. Durant aquesta fase inicial del partit, el filial ha tingut dues bones ocasions de gol amb dos xuts de Sergio G. que ha desviat el porter De Pablos. Per la seva banda, el Mengíbar també ho ha provat amb rematades perilloses d’Ureña, Tortu i Fran Peña, però el porter Feixas ha salvat el gol visitant. Al minut 8, el blaugrana Khalid ha estat a punt d’inaugurar el marcador amb una preciosa vaselina que ha sortit desviada per poc. Però a la jugada següent, al minut 9, el Mengíbar s’avançava quan Lizana aprofitava un servei de còrner per superar Feixas en una acció afortunada (0-1).

El Barça ha reaccionat bé al gol, amb dues ocasions clares de Bermusell i Xavi Cols que han fregat el gol a l’equador de la primera part. I poc després, al minut 12, Xavi Cols feia l’empat en una jugada d’estratègia després d’un servei de còrner de Bermusell (1-1). El gol ha donat ales al Barça. En la jugada següent, Iván recuperava una pilota i regalava una assistència de gol a Xavi Cols, que rematava a plaer i aconseguia capgirar el marcador (2-1). En els instants finals de la primera part, el filial ha tingut tres bones ocasions més per incrementar el marcador: una rematada desviada de Khalid; un xut al travesser de Sergio G.; i una contra que Xavi Cols no ha pogut culminar després d’una gran assistència de Bermusell. Amb el 2-1 s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb una gran intervenció de Feixas salvant l’empat en una rematada de molt a prop de Fran Peña. El Barça, però, dominava el partit i tenia molt bones ocasions per marcar, però sense punteria en els metres finals. Les més clares, una rematada al travesser de Bermusell i un xut de Sergio G. des de l’interior de l’àrea que fregava el pal de la porteria defensada per De Pablos. I quan semblava que el Barça tenia el partit més controlat, el Mengíbar aconseguia l’empat al minut 28 en una jugada aïllada que convertia en gol Lizana (2-2). En els minuts finals, el Barça s’ha abocat a l’atac buscant el gol de la victòria i Xavi Cols ha enviat una pilota al pal de xut directe de falta. Al final, però, el partit ha acabat en empat, un resultat curt pels mèrits del filial.