Les Penyes d'Astúries i Cantàbria celebren la seva primera trobada

Les Penyes d'Astúries i Cantàbria celebren la seva primera trobada

La Villa del Tineo acull la gran festa barcelonista que presidirà Susana Monje en la vigília de l'Sporting - Barça

La Villa del Tineo, a la comarca asturiana de Narcea, celebra aquest divendres la I Trobada de Penyes Barcelonistes Astur-Càntabres. La vicepresidenta responsable de l’Àrea Econòmica del FC Barcelona, ​​Susana Monje, encapçalarà la representació del Club.

Més de 160 participants han confirmat la seva assistència per a aquest divendres, vigília de l'Sporting-Barça al Molinón, que es disputarà el dissabte a les 16.15 hores. Els actes començaran a les 18.30 hores amb una activitat solidària associada al Programa de Apoyo Escolar impulsat per Creu Roja en favor de la infància i la joventut.

A continuació, la fàbrica Pellets Asturias obrirà les instal·lacions per als barcelonistes abans de donar pas a un col·loqui esportiu en què està prevista la presència de l'exjugador del FC Barcelona Iván Iglesias.

L'Ajuntament de Tineo s'ha bolcat en l'organització i suport institucional a la trobada barcelonista i oferirà una recepció a l'expedició oficial del club un cop completa amb l'arribada de Susana Monje. Abans, el directiu de la Comissió Social responsable de Penyes, Dani Sala, hi haurà participat en els actes que finalment culminaran en un sopar de gala al restaurant Casa Lula.

L'aperitiu, com no podia ser d'una altra manera, tindrà lloc al bar El Refugio, seu de la Peña Barcelonista Villa de Tineo que compta amb 70 socis.

El president de la Federació d'Astúries i Cantàbria, Matías Álvarez, i el vicepresident, Rufino Fernández, estaran al capdavant d'aquesta primera edició de la trobada.

Joan Casals, l'Avi del Barça, estarà també a Tineo acompanyat de Ramon Burniol, president de la Federació del Bages, Berguedà i la Cerdanya, Salvador Cerviño, president de la Federació de Galícia i de Miguel Ángel Cruz, president de la Federació d'Extremadura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut