Local

L’Empire State es vestirà de blaugrana

Aquest dimecres l’emblemàtic edifici s’il·luminarà amb els colors del Club per culminar els actes de la inauguració de l’oficina del FC Barcelona a Nova York

La posada en marxa de l’oficina del FC Barcelona a Nova York tindrà una cloenda molt especial. L’Empire State, un dels edificis més emblemàtics de Manhattan, s’il·luminarà aquest dimecres amb els colors blaugrana. L’acte és un reconeixement al Club i a la seva Fundació per la seva aliança amb Unicef en l’any del seu desè aniversari, però també representa la benvinguda de la ciutat al Barça i a la seva nova seu.

L’Empire State il·luminat de blaugrana es podrà veure a partir d’última hora de la tarda de dimecres, un cop comenci a fer-se fosc a la ciutat dels gratacels. Prèviament, una representació del Club, amb el vicepresident primer Jordi Cardoner i l’exjugador Ronaldinho, s’haurà desplaçat fins a l’edifici per dur a terme l’acte protocol·lari d’encesa de l’enllumenat. El gratacels romandrà il·luminat amb els colors del Club durant tota la nit novaiorquesa.

L’Empire State, construït entre el 1929 i el 1931, és la icona no només de la ciutat sinó del somni americà. L’edifici consta de 102 plantes, té 381 metres d’alçada i durant 42 anys, fins al 1974, va ser el gratacels més alt del món. 

Més notícies aquí