Els cinc millors gols de la Masia en el retorn a la competició

Els juvenils blaugrana acaparen el protagonisme en el primer cap de setmana de competició a la Masia

Ha tornat l’activitat al futbol formatiu blaugrana, i ha tornat la recopilació dels cinc millors gols del futbol formatiu realitzada pel Promeses de Barça TV. En aquest cas, gran protagonisme per als juvenils blaugrana, que s’enduen les cinc places de la selecció.

En cinquè lloc trobem una diana d’Abel Ruiz, autor d’un dels tres gols del Juvenil B en la victòria (0-3) contra l’Unificación Bellvitge. Ruiz va rematar a plaer una gran acció d’un company per la banda dreta. El quart gol és també obra d’un Juvenil, però que en aquest cas, debutava amb el Barça B. Jeremy Guillemenot va trigar deu minuts a estrenar-se amb l’equip de Gerard López, després d’una gran rematada de cap. El tercer gol del podi és per a Seung Woo Lee, que va batre el porter del Bellvitge amb un xut sec i col·locat a la base del pal.

El segon millor gol del cap de setmana és obra de Jandro Orellana, del Juvenil B. El jugador blaugrana va inaugurar el marcador contra la Damm amb un gran xut des de fora de l’àrea. I l’autor del millor gol del planter és Riqui Puig, que va trencar dos defenses del conjunt de la cervesa per batre el porter amb una definició subtil en el triomf dels de Quique Álvarez contra la Damm (0-5).