Local

Sessió pensant en l’estrena de la Lliga de Campions

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat sota les ordres de Luis Enrique al camp 2 de la Ciutat Esportiva per començar a preparar els detalls del partit contra el Celtic, dimarts al Camp Nou

El FC Barcelona s’ha exercitat aquest diumenge al matí al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de la derrota inesperada davant l’Alabès, els homes de Luis Enrique han de passar pàgina ràpid i ja se centren en l’estrena de la Lliga de Campions d’aquest dimarts. I és que la competició no s’atura en aquest mes de setembre. El Celtic de Glasgow serà el primer rival de la competició europea, i visitarà el Camp Nou després de golejar en el derbi escocès el Glasgow Rangers (5-1).

D’aquesta manera, el primer equip ha fet una sessió d’entrenament que ha servit per començar a preparar els detalls del partit contra el conjunt entrenat per Brendan Rodgers. Una sessió que ha estat de recuperació per als titulars i en la qual s’han entrenat els jugadors disponibles del primer equip. Ter Stegen, per la seva banda, segueix amb la seva recuperació. El Barça tornarà a la feina aquest dilluns a les 11 hores, en el que serà l’últim entrenament abans de rebre el Celtic.

Més notícies aquí