Local

Última cita per als internacionals blaugrana

Ter Stegen, Luis Suárez i Mascherano afronten l’últim compromís abans de tornar a Barcelona

Els tres últims jugadors del FC Barcelona amb partits de seleccions disputen aquest vespre els seus respectius compromisos. L’Alemanya de Ter Stegen rep, a partir de les 20.45 h, Irlanda del Nord. El porter blaugrana no va participar en la victòria de dissabte passat davant la República Txeca (3-0), en què els alemanys van refermar un liderat que avui poden consolidar si obtenen el triomf davant un rival que només és a dos punts en la classificació del grup C.

Per la seva part, Luis Suárez i Javier Mascherano disputen aquest vespre els partits corresponents a les eliminatòries sud-americanes. L’Uruguai ha viatjat fins a Colòmbia, on aquest vespre (22.30 h) afronta un difícil compromís amb l’objectiu de seguir liderant la taula classificatòria. El davanter blaugrana, a banda de l’al·licient col·lectiu de seguir mantenint la primera posició, es troba a només un gol d’igualar Hernán Crespo (19 gols) com a màxim golejador històric en les referides eliminatòries, fita que no va poder assolir en la darrera victòria davant Veneçuela tot i ser un dels protagonistes de l’enfrontament, ja que va assistir en dos dels tres gols locals.

Javier Mascherano, d’altra banda, disputa a la 1.30 h d’aquesta matinada a Córdoba un decisiu partit davant el Paraguai a causa de l’empat contra el Perú, que ha relegat els argentins a la cinquena posició del grup, tot i que només a tres punts del lideratge. El Brasil tanca la jornada una hora més tard a Veneçuela sense la participació de Neymar Jr per la targeta groga rebuda davant Bolívia, que comporta un partit de suspensió perquè és la cinquena del cicle.   

Més notícies aquí