Local

Robert Horry visita l’entrenament del Barça Lassa

El set vegades campió de l’NBA ha estat al costat de l’equip per promocionar el partit contra els Oklahoma City Thunder del 5 d’octubre

L’exjugador Robert Horry, que va guanyar 7 anells de campió de l’NBA, és a Barcelona i ha visitat l’entrenament del Barça Lassa. Un cop ha finalitzat la sessió matinal, Horry ha conegut el capità Juan Carlos Navarro, l’entrenador Georgios Bartzokas i la resta de la plantilla, amb la qual s’ha fotografiat al bell mig del Palau Blaugrana.

Diversos jugadors com Vezenkov, Eriksson o Víctor Claver no han perdut l’ocasió de fotografiar-se amb Horry i el ‘Larry O’Brien Championship Trophy’, el trofeu de campió de l’NBA. Joey Dorsey, per la seva banda, no ha desaprofitat l'oportunitat de xerrar de manera distesa amb Horry, que aquest dimecres a la nit serà present al Camp Nou per presenciar el FC Barcelona – Atlètic de Madrid.

Horry, campió de l’NBA amb els Rockets (2), el Lakers (3) i els Spurs (2), es troba aquests dies per Espanya per promocionar la visita dels Oklahoma City Thunder, que jugaran el dia 3 d’octubre a Madrid i el 5 d’octubre al Palau Sant Jordi davant del Barça Lassa.

Més notícies aquí