Les 10 notícies en clau blaugrana

Les 10 notícies en clau blaugrana

L’actualitat blaugrana més destacada de l’última setmana, amb la data de l’Assemblea de Socis i les golejades al Celtic i al Leganés

El FC Barcelona tanca una altra setmana de setembre amb molt bona nota. Els homes de Luis Enrique han signat dos partits plens de gols, després de superar el Celtic a la Lliga de Campions per 7 a 0 – la seva victòria més àmplia a la Champions League- i el Leganés per 1 a 5. A més, el Club ha presentat el seu nou acord de patrocini amb Gillette i ha anunciat que Òscar Grau és el nou director executiu del FC Barcelona.

Aquestes són les 10 notícies més destacades de la setmana:

1. Òscar Grau, nou director executiu del FC Barcelona.

2. L’assemblea  ordinària de socis serà el 29 d’octubre. Així es va decidir en la reunió de la Junta Directiva de dilluns.

3. UEFA Youth League: El Juvenil A de Gabri Garcia va començar amb bon peu la seva participació a la competició europea, amb victòria al Miniestadi (2-1) contra el Celtic.

4. Doble golejada del Barça. Els homes de Luis Enrique han signat una setmana de rècord, amb golejades a la Lliga de Campions, contra el Celtic, i a la Lliga, contra el Leganés.

5. Pau Gasol visita l’entrenament del primer equip del FC Barcelona.

6. Barça i Gillete presenten el nou acord de patrocini i llancen l’últim espot dels jugadors del Barça.

7. Trobada institucional amb el president de la FIFA. Una representació del FC Barcelona, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, es va trobar amb Gianni Infantino a Zuric.

8. Tornada de Justin Doellman, en una setmana en què el Barça Lassa ha viatjat a Atenes per disputar el torneig d’homenatge a Diamantidis.

9. El Barça B de Gerard López supera l’Atlètic Balear per 2 a 1 al Miniestadi, i se situa líder de la Segona Divisió B.

10. El Barça Lassa firma 125 victòries consecutives, després de guanyar el Naturhouse La Rioja per 22 a 24.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut