Segona jornada de seleccions amb protagonisme blaugrana

Segona jornada de seleccions amb protagonisme blaugrana

Aquest diumenge els culers Piqué, Jordi Alba, Sergi Roberto, Sergio i Iniesta disputaran el seu segon partit amb Espanya davant Albània

L’aturada de seleccions del mes d’octubre ha fet que diferents jugadors del FC Barcelona s’hagin hagut de desplaçar per disputar els corresponents partits per la classificació del Mundial de Rússia que es disputarà l’any 2018. Julen Lopetegui va emportar-se cinc jugadors del primer equip com són Piqué, Jordi Alba, Sergi Roberto, Sergio i Iniesta.

El primer partit de la selecció espanyola va acabar amb un empat a un davant de la selecció italiana. Aquest diumenge dia 9 d’octubre els internacionals espanyols disputaran el seu segon partit davant d’Albània (20:45 h). També cal destacar el partit que jugaran Kosovo i Ucraïna, ja que el migcampista del Juvenil B, Labinot kabashi, ha estat convocat pel combinat kosovar per intentar disputar els seus primers partits com a internacional amb la selecció del seu país.

Digne i Cillessen, tots dos companys de vestidor al FC Barcelona, també es veuran les cares en un partit internacional de les seves respectives seleccions. El duel entre els Països Baixos i França es disputarà demà dilluns 10 d’octubre (20:45 h). Partit que també serà de classificació per al Mundial de Rússia de 2018. Cal recordar, que el portuguès André Gomes, també disputarà un partit internacional amb la selecció de Portugal contra les Illes Fèroe el dilluns 10 d’octubre (19.45 hores). Denis Suárez també és un dels jugadors del primer equip blaugrana que està concentrat amb la Selecció Espanyola, però en aquest cas amb la sub21. Els de Albert Celades jugaran aquest diumenge davant d'Estònia (18:45 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut