Els cinc grans gols del planter

Els cinc grans gols del planter

La jornada del cap de setmana passat ens ha deixat com sempre grans detalls en les jugades de les dianes del futbol formatiu

Com cada setmana el programa ‘Promeses’ de Barça TV ha seleccionat els cinc millors gols de la jornada del cap de setmana del futbol formatiu. Així doncs, el gol de Tarín amb el Barça B ha estat escollit com el millor cinquè gol després de rematar de manera impecable amb el cap una centrada de córner. Un gol que va servir per sumar els tres punts i seguir líders de la Lliga. En quart lloc trobem el gol de Bilal Achiba de l’Aleví B que executa amb bona tècnica una jugada col·lectiva.

Pablo Moreno del Cadet A se situa en el tercer lloc del podi després de marcar realitzant un regat amb molta classe davant el Gavà. El gol de Raúl Alarcón, per la seva banda, ha quedat en segona posició després de realitzar una rematada complicada amb el cap. I el millor gol de la jornada se l’emporta Guillem Jaime del Juvenil A després de finalitzar una gran jugada col·lectiva de tot l’equip davant el Manacor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut