Local

El FC Barcelona llança un concurs per assistir al Clàssic del desembre

Des d’aquest dijous i fins al 20 de novembre, el Club ofereix la possibilitat d’aconseguir una entrada doble per al partit entre el Barça i el Reial Madrid

Des d’aquest dijous 20 d’octubre fins al diumenge 20 de novembre, el FC Barcelona ha llançat un concurs entre l’afició blaugrana de tot el món per sortejar una entrada doble per assistir al partit que jugarà el Barça contra el Reial Madrid el proper 3 de desembre al Camp Nou. Amb aquesta iniciativa, el Club vol posar a l’abast de qualsevol fan del Barça, sigui d’on sigui, la possibilitat de viatjar a Barcelona i viure en directe un dels esdeveniments esportius més seguits del món.

El calendari va marcar el primer cap de setmana de desembre per a la disputa del primer Clàssic de Lliga de la temporada. Per celebrar l’esperat matx, el FC Barcelona llança aquest concurs, que només requereix registrar-se i superar els cinc nivells del joc #FCBChallenge. Aquesta eina gratuïta estarà disponible tant en format per a ordinador com per a mòbils i tauletes sense instal·lar cap més aplicació. Un cop superats els cinc nivells, l’usuari entrarà automàticament en el sorteig, que tindrà lloc el 21 de novembre davant de notari. El guanyador podrà gaudir d’una experiència única i inoblidable a Barcelona en què podrà donar suport a l’equip de Luis Enrique en un dels partits més esperats de l’any.

El premi per al guanyador inclou:

  • Bitllets d’avió d’anada i tornada des de l’aeroport més proper a la ciutat de residència del guanyador fins a Barcelona.
  • Dues entrades per assistir al FC Barcelona – Reial Madrid al Camp Nou.
  • Dues nits d’allotjament en un hotel de Barcelona.
  • Despeses de transport per als trajectes entre l’aeroport, l’hotel i l’Estadi.
Més notícies aquí