CB Cangas – FC Barcelona Lassa: Triomf contundent lluny del Palau (23-42)

CB Cangas – FC Barcelona Lassa: Triomf contundent lluny del Palau (23-42)

Els de Xavi Pascual aconsegueixen un triomf a Cangas que els permet consolidar-se a la primera plaça

El FC Barcelona Lassa ha tingut un desplaçament còmode i fàcil davant del Cangas. El bon resultat ha servit per consolidar la bona línia de joc que està vivint el conjunt blaugrana. Tot i uns cinc primers minuts més igualats, l’evolució del matx ha fet que els de Xavi Pascual comencessin a tenir un bon ritme. El primer parcial (4/3) ha estat l’únic en què l’equip de casa ha pogut aguantar l’envestida golejadora culer.

El ritme dels jugadors blaugrana ha fet que els homes de Pascual es posessin per davant al marcador ben d’hora i ja no deixessin escapar el partit. Dika Mem (amb un 90% d’encerts en als llançaments) i Jesper Brian Noddesbo (amb un 71%) han estat dos dels jugadors més destacats, i amb les seves dianes han ajudat el Barça Lassa a emportar-se un bon resultat cap a Barcelona.  

La segona meitat ha estat un monòleg blaugrana durant el qual els de Xavi Pascual han estat sempre per davant al marcador. La seva concentració en defensa ha fet que a l’equip rival li costés apropar-s’hi. L’efectivitat que té l’equip blaugrana a l’hora de fer gols també ha estat molt satisfactòria, ja que el resultat final ha estat de 19 punts d’avantatge, una diferència destacable que demostra la bona dinàmica en què es troba el Barça.

La línia ascendent amb la qual ha començat la temporada l’equip de Xavi Pascual és d’allò més bona. Aquesta bona ratxa es reflecteix en els bons resultats que ha obtingut l’equip en els darrers partits. Durant la segona meitat al conjunt rival se li ha fet molt difícil sorprendre el Barça Lassa, gràcies al coixí de gols que ha anat agafant durant tot el partit. Els blaugranes han disputat un matx seriós amb una gran intel·ligència tàctica que els ha servit per dosificar esforços després d’avançar-se a l’electrònic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut