Xavi Llorens: “Les jugadores han fet un esforç físic enorme”

El tècnic ha elogiat el seu equip per la victòria en condicions adverses, i ha reconegut que no ha patit en cap moment per la classificació

Xavi Llorens ha aparegut en sala de premsa molt satisfet després de la classificació del FC Barcelona Femení per als vuitens de final de la Lliga de Campions. El tècnic blaugrana ha volgut elogiar el seu equip per la victòria en un Miniestadi molt castigat per la pluja: “Les jugadores han fet un esforç físic enorme, se les ha de felicitar”. Xavi Llorens, que ha afirmat que la primera part ha estat millor que la segona, ha parlat de la pluja que ha condicionat el tram final del matx: “Futbolísticament era impossible jugar a la segona part”. Ha estat, però, quan el Barça ja havia capgirat el gol inicial del Minsk, i el tècnic ha assegurat que “no s’ha plantejat la suspensió en cap moment”.

L’avantatge del partit d’anada (0-3) era un bon coixí, i el que s’ha vist sobre la gespa del Mini ha confirmat les sensacions. “Veia tanta superioritat del meu equip que era difícil posar-se nerviós”, ha reconegut Xavi Llorens. El tècnic ha vist un Minsk “dur” i “molt semblant a l’anada”. Ha vist un partit dur, però ha explicat que no està preocupat pel desgast físic de cara als propers partits. “Tinc moltes jugadores descansades, i uns serveis mèdics de luxe que recuperaran les que han jugat avui”, ha conclòs.

El tècnic de les blaugrana, poc amic de personificar les valoracions, no ha pogut evitar desfer-se en elogis cap a Andressa Alves, que "ha donat una lliçó de futbol pràctic i vistós”. La brasilera s’ha estrenat com a golejadora amb la samarreta del Barça per certificar la remuntada amb una gran diana. “Andressa ha estat un espectacle, en atac i en defensa; ha estat la millor del partit”, ha afirmat sense dubtar Xavi Llorens.