FC Barcelona Lassa - Kadetten Schaffhausen: Golejada per seguir invictes a Europa (38-25)

Els homes de Xavi Pascual han vençut amb contundència al conjunt suïs i aconsegueixen la quarta victòria en quatre partits a la Lliga de Campions

El FC Barcelona Lassa continua mostrant-se intractable a Europa. Després de vèncer els seus tres primers duels europeus, ha aconseguit el 4/4 guanyant amb solvència al Kadetten Schaffhausen de Suïssa per 38-25. Els homes de Xavi Pascual han realitzat un gran partit i s’han mostrat en tot moment superiors al rival, i així s’ha vist reflectit en el marcador.

Un matx que ha començat amb els blaugranes molt activats i convençuts d’endur-se els dos punts. El Barça Lassa ha anat per sobre del marcador en tot moment, i ha començat manant des del principi gràcies als gols de, principalment, Sorhaindo, Víctor Tomás i Lazarov. A més, Pérez de Vargas, que ha detingut un penal, també ha estat providencial al darrere.

Els minuts continuaven passant i N’Guessan també ha volgut sumar-se a la festa golejadora, i ha acabat sent un dels més anotadors del primer temps (3 gols), només superat  pel seu company Lazarov i per Luka Maros, amb 4 gols cadascun. Amb un Barça totalment avassallador en atac, els culers han acabat marxant al descans amb una diferència de nou gols (21-12).

La segona part, sense opció

El segon temps ha començat amb la mateixa tònica en la que ha anat tota la primera part: un Barça molt superior que no ha permés al Kadetten apropar-se al marcador ni donar opcions de remontada. Lazarov, amb tres gols seguits, ha permès al Barça continuar augmentat la distància al marcador. El Barça ha continuat dominant i també Syprzak s’ha destapat com a golejador, aconseguint un total de 5 gols.

Durant els últims minuts, els homes de Xavi Pascual han continuat demostrant per què són un dels millors equips d’Europa i han seguit competint a un gran nivell tot i estar el partit sentenciat.  A més, Pérez de Vargas, ha acabat el matx igual que ha començat: parant un penal. Finalment, 38-25 i els dos punts que es queden al Palau.

Amb aquesta nova victòria, el conjunt blaugrana suma quatre partits consecutius guanyant a la VELUX EHF Champions League en les primeres quatre jornades i continua líder en solitari amb 8 punts.