Victòries treballades dels equips del planter

Victòries treballades dels equips del planter

El Juvenil goleja a Manacor (1-5), el Cadet s’imposa per la mínima al Mataró (2-1), i l’Infantil supera al Bellsport (3-0)

JUVENIL (J9): Recreatiu Manacor-1; Barça-5

Victòria còmode del juvenil a Manacor. Des del primer minut de joc ja es van veure les intencions d’un i altre equip: els blaugrana buscant la porteria rival i els balears esperant al darrera per poder sortir al contraatac. Ràpidament, al minut 3 de joc, una bona acció col·lectiva del Barça culminada per Hugo posava el 0 a 1 al marcador que donava tranquil·litat. El domini era total pels nois de Martí Graells, però els blaugrana no s’acabaven de trobar còmodes contra una defensa molt tancada, i el rival portava perill al contraatac. A falta de 6 minuts per acabar la primera part, arribava el 0 a 2 gràcies a una gran combinació entre Juanfran i Juanjo.

A la segona part, el partit va seguir el mateix guió: setge sobre la defensa balear, però sense grans ocasions de gol. A la mitja hora de partit, intercanvi de gols. Primer Robert feia el 0-3, i en la jugada següent el Manacor es tornava a ficar dins del partit (1-3). Però al final el domini blaugrana va tenir recompensa, i va arribar l’1-4 obra de Juanjo, fruit d’una jugada d’estratègia en el llançament d’una falta. A partir d’aquest moment, les ocasions barcelonistes van augmentar, però no va ser fins a falta d’un minut pel final quan Juanjo feia el definitiu 1 a 5. Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua líder de la categoria esperant la setmana vinent la visita del segon classificat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Manresa.

F.C.BARCELONA: Yeray, Hugo, Robert, Juanjo i Juanfran –cinc inicial- També van jugar: Alex, Pau, Víctor, Marc, Bernat i Dani

GOLS: 0-1 Hugo (min 3), 0-2 Juanjo (min 14), 0-3 Robert (min 28), 1-3 (min 31), 1-4 Juanfran (min 32),  1-5 Juanjo (min 39)

CADET (J6): Barça-2; Mataró-1

El Mataró arribava a la Ciutat Esportiva com a tercer classificat i amb 4 victòries en 5 partits. Els del Maresme van cedir la iniciativa al Barça des del començament, i marcaven el 0-1 en una jugada de contraatac al minut 7. Acte seguit, però, el Barça empatava gràcies a una gran jugada individual de Joan (1-1). I faltant 5 minuts per acabar la primera part, Alex Ramajo feia el 2-1 amb un molt bon xut des de fora de l'àrea.

A la segona part, la mateixa tònica. Domini del Barça amb bones ocasions per augmentar la diferència al marcador. El Mataró apostava pel porter jugador faltant 3 minuts, però sense resultat gràcies a la bona defensa del Barça. Al final, resultat curt pels mèrits del Barça.

INFANTIL (J6): Barça-3; Hospitalet Bellsport 0

El partit va començar amb ocasions clares per als dos equips, però sense encert de cara a porta. L'Infantil del Barça dominava en ocasions i en joc, però el rival generava perill amb pilotes llargues i al contraatac. El marcador no es va moure i així va acabar la primera part 0-0.

A la segona part, seguien arribant les ocasions, però continuava fallant la punteria. I va ser al minut 32, quan Garvin va aprofitar una gran assistència d'Adrián Tapias per fer l’1-0. Després del primer gol van arribar els millors minuts blaugranes, i Sergi aconseguia el 2-0 tot just dos minuts més tard. L'Hospitalet ho intentava amb porter jugador però sense sort. I al minut 38, novament Sergi aprofitava una gran jugada col·lectiva per fer el definitiu 3-0. En general bon partit de l’Infantil, però en algunes fases del joc amb poca fluïdesa en la circulació de pilota i amb falta d’encert en la definició de cara a porteria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut