Commemoració del 25è aniversari de la Penya de la Bisbal de l’Empordà

Commemoració del 25è aniversari de la Penya de la Bisbal de l’Empordà

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, assistirà aquest dijous a una jornada de celebració plena d’activitats

La Penya Barcelonista de la Bisbal de l’Empordà viurà aquest dijous festiu del 8 de desembre una jornada molt especial amb motiu de la celebració del seu 25è Aniversari.

Aquesta commemoració comptarà amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, que estarà acompanyat a la capital del Baix Empordà per Daniel Sala, directiu responsable de penyes de la Comissió Social, i per Paco Nieto, exjugador i membre de l’Associació Barça Jugadors.

També està prevista la presència d’Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, i de Lluís Grau, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de l’Empordà i Catalunya Nord, així com representants de l’ajuntament local i altres convidats a una jornada que tindrà d’amfitrió el president de la penya bisbalenca Narcís Ponsatí.

La celebració començarà a les 11 hores amb una visita a la seu social de la penya per part dels convidats que ho desitgin, que seguidament es traslladaran en cercavila al Terracotta Museu, on assistiran a una visita guiada.

Jordi Cardoner s’afegirà a la commemoració a l’acte institucional que se celebrarà al Teatre El Mundial a partir de les 13 hores, amb els parlaments de les diferents personalitats presents i l’intercanvi d’obsequis abans de dirigir-se al Pavelló Firal, on tindrà lloc el dinar commemoratiu d’aquest 25è aniversari de la Penya Barcelonista de la Bisbal de l’Empordà, on s’espera l’assitència d’unes 470 persones.

Al llarg de la jornada hi haurà també inflables per als infants, sardanes amb la cobla La Principal de l’Escala, exhibició de Freestyle, cafè concert a càrrec de l’Escola de Cobla Municipal Conrad Saló i una exposició de samarretes històriques del FC Barcelona.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut