La Confederació Mundial de Penyes recull 5.000 quilos d’aliments pel Banc d’Aliments en la Diada del Soci Solidari

La Confederació Mundial de Penyes recull 5.000 quilos d’aliments pel Banc d’Aliments en la Diada del Soci Solidari

Antoni Guil també va fer entrega al president del Banc dels Aliments d’un xec per valor de 5.000€

La Confederació Mundial de Penyes, que engloba el moviment penyístic del FC Barcelona, ha recollit aproximadament 5.000 quilos d’aliments en el marc de la Diada del Soci Solidari, una iniciativa que ha promogut l’assistència al Camp Nou, dins del marc de la solidaritat, de diferents col·lectius com ONG’s, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social gràcies a la cessió de tots els seients per part dels socis del FC Barcelona.

La Confederació Mundial de Penyes, conjuntament amb la Fundació FCB, han participat en aquesta iniciativa, que, enguany va animar a les penyes a convidar a escoles i instituts del territori a gaudir de l’experiència de veure un partit en directe al Camp Nou. A canvi es va demanar a les entitats participants que col·laboressin en la recaptació d’articles de primera necessitat, fonamentalment farinetes pels més petits, oli, llaunes de conserves i aliments no peribles. Gràcies a l’esforç i la implicació de les penyes i totes les Federacions de Penyes i els seus presidents s’han recollit al voltant de 5.000 quilos d’aliments.

Acte abans del Barça-Hércules

Avui, abans de l’inici del partit entre el FC Barcelona i l’Hércules, el president de la Confederació, Antoni Guil, va lliurar al president del Banc dels Aliments, Eduard Arruga, un xec per valor de 5.000€ que acompanyarà als aliments recollits gràcies als participants. A l’acte va assistir també el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner; Pau Vilanova, directiu responsable de penyes del FC Barcelona; Maria Teixidor, vicesecretària de la Junta Directiva del Club, Nacho Mestre, CEO de la Fundació FCB i Maria Vallès, directora general de la Fundació FCB.

“Estem molt satisfets per l’acollida que aquesta iniciativa ha tingut entre les penyes i les Federacions. Any rere any el compromís de tots els qui formem part de la moviment de penyes és més significatiu”, va explicar Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut