RCD Espanyol - FC Barcelona Femení (prèvia): Jornada de derbi

RCD Espanyol - FC Barcelona Femení (prèvia): Jornada de derbi

20.30h, Gol: Les blaugrana, en dinàmica triomfal, busquen el liderat de la Lliga al camp del cuer, en un partit ajornat en el seu dia
Avui al vespre es juga el derbi de Lliga a Sant Adrià. Espanyol i Barça es veuen les cares en el partit de la sisena jornada que es va ajornar en coincidir amb un de Champions League de les culers. Hi arriben en dinàmiques radicalment oposades. Les blanc-i-blaves són cuers amb només dos punts, mentre que les blaugranes han vençut els set compromisos del campionat. Si guanyen, superaran l’Atlètic de Madrid i seran líders.

I és que els números del Barça a l’inici de campionat són imponents: 27 gols a favor i 0 en contra. Mai abans havia estat els set primers partits de Lliga sense encaixar.  

Segueix la marató

De totes maneres, les noies dirigides per Xavi Llorens no es refien d’un rival que va empatar-li a zero en el curs anterior en el mateix escenari. Això sí, en el precedent més recent, a la final de la Copa Catalunya a l’agost, el Barça es va imposar per un contundent 6-0.

Amb tot, el cos tècnic es presentarà a la cita amb una situació similar a la jornada passada: sense les quatre internacionals sub-20 (Mariona, Patri, Sandra i Aitana) ni Andressa Alves, encara al Brasil per temes burocràtics. Es perdran un derbi enmig de la marató de partits culers.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut