Andreu Plaza: “El Burela és un rival perillós”

Andreu Plaza: “El Burela és un rival perillós”

El tècnic blaugrana s’espera un partit molt complicat contra un equip “candidat a acabar entre els vuit primers”, mentre que Dyego adverteix que el Barça sempre ha patit a Burela

El Barça Lassa visita demà Vista Alegre, una pista “molt complicada”, segons han explicat el tècnic Andreu Plaza i Dyego a la prèvia.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

“El Burela és un equip perillós i Vista Alegre és una pista complicada. Fins ara ells han tingut un calendari molt exigent, ja s’han enfrontat al Palma i a l'Inter, i per aquest motiu la seva mala classificació a la Lliga és enganyosa. Però són un bon equip. Nosaltres hi anem amb ganes de continuar creixent. Volem demostrar que hem fet un pas endavant i que estem millor.”

“L’equip encara no està al màxim nivell, però gràcies a les dues últimes setmanes d’entrenament estem cada vegada millor. Ara arriba un bloc de partits contra rivals exigents i crec que estem en un bon moment i que podrem competir bé.”

“El Burela estarà lluitant per estar entre els vuit primers. Tenen un molt bon entrenador, una plantilla compensada i jugadors molt bons, com Chano i Matamoros. És una pista molt complicada i ho haurem de fer molt bé si volem guanyar.”

Declaracions de Dyego, jugador del Barça Lassa:

“Venim d’una bona ratxa de victòries però no estem jugant bé. Encara hem de millorar moltes coses i a Burela ens espera un partit molt exigent. Ens els últims anys sempre ens ho han posat molt difícil a la seva pista i haurem d’estar molt intensos si volem guanyar.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut