Jordi Cardoner, present a la celebració del 45è aniversari de la PB Mollet

Jordi Cardoner, present a la celebració del 45è aniversari de la PB Mollet

El vicepresident primer del Barça, l’exjugador Paco Clos i el president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, Antoni Guil, han assistit al dinar commemoratiu

La Penya Barcelonista de Mollet ha celebrat aquest diumenge, 13 de novembre, el seu 45è aniversari amb un dinar de germanor commemoratiu que ha tingut lloc a l’espai del Mercat Vell de Mollet del Vallès. A aquesta celebració hi ha assistit el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, que, juntament amb Paco Clos, exjugador del primer equip blaugrana i membre de l’Associació Barça Jugadors, ha format la representació del Club en aquest aniversari de la penya molletana.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, també ha volgut donar el seu suport a l’entitat amb la seva presència a l’acte i, d’aquesta manera, ha mostrat el lligam que té la Penya Barcelonista de Mollet amb la vida de la població i la important tasca que ha efectuat durant aquests 45 anys d’història.

Entre els assistents també cal destacar la presència d’Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del Club i patró de la Fundació del FC Barcelona, entre altres persones vinculades al moviment penyístic del Barça.

La Penya de Mollet compta actualment amb uns 800 penyistes, dels quals 254 són també socis del FC Barcelona. Al dinar commemoratiu d’aquest 45è aniversari s’hi han reunit al voltant de 180 persones, entre socis de la penya, representants institucionals i altres convidats a aquesta celebració.

Després del dinar ha estat el torn de l’intercanvi d’obsequis i dels parlaments. En primer lloc ha intervingut el president de la Penya Barcelonista de Mollet, Julián Ruiz, que ha donat la benvinguda a tots els assistents i ha agraït la seva presència a aquesta festa d’aniversari. Tot seguit Antoni Guil, Paco Clos i l’alcalde Josep Monràs han dirigit unes paraules als assistents.

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha estat l’encarregat de tancar l’acte, amb un parlament en què ha recordat el seu lligam laboral durant molts anys amb la població de Mollet del Vallès, amb la qual encara està relacionat com a president del Patronat Social de l’Hospital de Mollet. Cardoner ha destacat la important tasca de suport al Club que fan les penyes en tot el territori, i ha agraït especialment el compromís de la penya de Mollet amb el Barça durant aquests 45 anys d’història.

Declaracions de Jordi Cardoner:

“Avui estic emocionat ja que jo em sento de Mollet, poble en el qual he treballat i he crescut. Per tant, avui puc compaginar les emocions que sento per Mollet i les que sento pel FC Barcelona en estar amb tots vosaltres”.

Declaracions d’Antoni Guil:

“Estem vivint un moment d’èxit tant en el futbol com en les seccions que competeixen al més alt nivell. També, des del punt de vist patrimonial de l’Espai Barça i des de l’aspecte social amb el creixement de la Fundació i el moviment de Penyes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut