Local

Manchester City FC – Juvenil A: En busca de segellar la classificació

16 hores (Beinsports): L’equip de Gabri vol seguir invicte a la Youth League i tancar la classificació matemàtica per la següent fase

Torna la Youth League i torna l’aventura europea pel Juvenil blaugrana. Els de Gabri es veuen les cares amb el Manchester City FC aquest dimarts (16 hores) a l’Academy Stadium, a la Ciutat Esportiva blue, en unes instal·lacions de luxe. A la passada jornada, els blaugrana van guanyar al City (1-0) amb gol de Carles Pérez a les acaballes del partit. Aquest cop, els de Gabri intentaran segellar la classificació per la següent fase, fins i tot com a primers de grup si guanyen, ja que tindran sis punts més que el seu rival i el goalaverage particular guanyat. Per la seva banda, els citizens intentaran reenganxar-se a les opcions de passar com a primers de grup. Gabri té les baixes de Guerrero lesionat, Josep Martínez per estar amb el Barça B, Alasana per temes burocràtics i Chumi, Jang, Dani García per decisió tècnica.

Declaracions Gabri Garcia:

“El partit d’allà a Barcelona ja era una prova important per a nosaltres. Ja sabíem de la dificultat que tindria el partit i avui és un altre partit semblant a nivell de joc”.

“Tenen bons jugadors, molt bons individualment, però nosaltres també en tenim de molt bons. Serà un partit interessant, intens amb dos jocs molts semblants i el resultat espero que sigui molt igualat, no espero un gran resultat per cap dels dos equips”.

“No tenim pressió, sempre venim a guanyar, la nostra mentalitat és aquesta, però que a la quarta jornada ja puguis decidir quedar primer de grup és un punt de motivació extra per nosaltres”.

Més notícies aquí