La Confederació Mundial de Penyes col·labora amb el Banc d’Aliments i la Fundació FCB en la Diada del Soci Solidari

La Confederació Mundial de Penyes col·labora amb el Banc d’Aliments i la Fundació FCB en la Diada del Soci Solidari

El proper 21 de desembre els socis del FC Barcelona alliberen els seus seients i els cedeixen a entitats socials

La Confederació Mundial de Penyes, que engloba el moviment penyístic del FC Barcelona, participarà en la Diada del Soci Solidari, una iniciativa que promou l’assistència al Camp Nou, dins del marc de la solidaritat, de diferents col·lectius com ONG’s, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social gràcies a la cessió de tots els seients per part dels socis del FC Barcelona.

Enguany s’ha posat en marxa una iniciativa de la Confederació amb el Banc d’Aliments que, amb la col·laboració de la Fundació FCB, permetrà a les penyes convidar a escoles i instituts del territori a gaudir de l’experiència de veure un partit en directe al Camp Nou. A canvi es demanarà a les entitats participants que col·laborin en la recaptació d’articles de primera necessitat, fonamentalment farinetes pels més petits, oli, llaunes de conserves i aliments no peribles. Tal i com ja van informar les Federacions Territorials, les penyes que vulguin col·laborar poden enviar un correu electrònic a la seva respectiva Federació demanant les entrades que necessitin abans del 19 de desembre.

El dia 21 de desembre, la Confederació habilitarà un espai on recollirà tots els aliments. Estarà ubicada entre la porta 13 i la 15 de l’Estadi al llarg del mateix dia de partit.

Sobre la Diada del Soci Solidari

La sisena edició de la Diada del Soci Solidari se celebrarà el dia 21 de desembre, coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant l’Hèrcules d’Alacant. Atès que aquest partit té unes característiques especials, el Club torna a posar en funcionament el mateix procediment que es va fer servir la temporada passada per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col·laboradores beneficiàries de la iniciativa.

Per a aquesta edició del partit solidari es torna a alliberar tot l’aforament de l’Estadi, amb l’objectiu d’aprofitar un nombre més gran de localitats i poder fer amb més antelació el repartiment de les entrades a les entitats col·laboradores i envoltar el partit del millor ambient per donar suport a l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut