Premis, homenatges i reconeixements en una emotiva IX Nit de les Penyes

Premis, homenatges i reconeixements en una emotiva IX Nit de les Penyes

La novena edició d’aquesta festa organitzada per la Federació del Barcelonès Est ha comptat amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i dels exjugadors Juan Manuel Asensi i Ricardo Serna.

La Federació de Penyes Barcelonistes de Barcelonès Est ha estat novament al capdavant de l’organització, aquest divendres 9 de desembre, de la IX Nit de les Penyes, que en aquesta ocasió ha comptat amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner.

Aquesta tradicional nit penyística ha tornat a reunir al restaurant Can Cortada de Barcelona un gran nombre de membres de la família penyística barcelonista, així com representants del Club, de l’Agrupació Barça Jugadors, de la Fundació del FC Barcelona.

Al costat de Jordi Cardoner, la representació del Club ha estat completada per Josep Maria Barnils, directiu en cap de la Comissió Social; Amador Bernabeu, delegat de les relacions amb la UEFA; Josep Maldonado, patró de la Fundació FCB; Elvira Pou, membre de la comissió de penyes, i els exjugadors i membres de l’Agrupació Barça Jugadors Juan Manuel Asensi i Ricardo Serna. Jordi Monturiol, com a president de la Federació del Barcelonès Est, ha estat l’amfitrió de la nit, que també ha comptat amb la presència de Toni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes, i Joan Casals, el popular Avi del Barça.

La jornada ha començat amb un col·loqui sobre actualitat blaugrana en el qual han intervingut els exjugadors Asensi i Serna, al costat de l’exagent de jugadors Josep Maria Minguella, i d’Amador Bernabeu.

Homenatges i lliurament de premis

Abans del sopar ha tingut lloc l’acte més emotiu de la vetllada, un homenatge pòstum a Manel Vich, la Veu de l’Estadi, i Xavier Gimeno Dols, vocal de la Federació del Barcelonès Est, amb l’entrega de dos rams de flors a les seves vídues, presents a l’acte, i un vídeo que ha mostrat imatges d’ells dos i d’altres barcelonistes que ens han deixat durant aquest any.

Al torn de parlaments, Jordi Cardoner s’ha referit al sentiment barcelonista que mou el moviment penyístic: “Avui estem a Barcelona i encara que no ho sembli, és molt difícil ser penyista a la pròpia ciutat de Barcelona, però al mateix temps és un repte molt importat. Les penyes del Barcelonès Est assumeixen aquest repte i són un exemple per totes les activitats que impulsen, i que ajuden a empenyer el moviment penyista en els barris de la nostra ciutat”.  

La nit ha continuat amb un sopar animat en què s’ha anat intercalant el lliurament dels diferents premis que s’atorguen cada any en aquesta Nit de les Penyes. En aqueta ocasió, els jugadors de les cinc seccions professionals del Barça que han estat premiats com a més destacats de la temporada 2015/16 han estat Luis Suárez (futbol), Jénnifer Hermoso (futbol femení), Víctor Tomàs (handbol), Sergio Lozano (futbol sala) i Pablo Alvarez (hoquei patins), El premi corresponent a l’equip de bàsquet s’ha declarat desert.

Després d’aquests premis s’han lliurat els guardons “Sentiment Blaugrana” a Amador Bernabeu, delegat de les relacions amb la UEFA i avi de Gerard Piqué, i “Optimisme Blaugrana” al periodista Marçal Lorente.

Aquesta IX Nit de les Penyes ha designat la PB de Trinitat Vella, com a penya amb més activitats solidàries, i les penyes Dracs Units i Centenari de Barcelona han estat reconegudes com a guanyadores del Concurs Fotogràfic.

El lliurament dels diplomes a totes penyes participants en la I Ruta de les Fonts que es va fer per Barcelona i els sortejos de les plaques signades pels jugadors premiats han posat punt final a aquesta especial Nit de les Penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut