Maccabi Tel Aviv - FC Barcelona Lassa: Arriba un dels clàssics europeus

Maccabi Tel Aviv - FC Barcelona Lassa: Arriba un dels clàssics europeus

Els blaugranes visiten el Menora Mivtachim Arena amb el convenciment de poder sumar la tercera victòria del curs a l’Eurolliga

Sortida complicada per al Barça Lassa a l’Eurolliga (dimecres, 18.45h, Esport3 i Movistar+). De fet, tots els partits a domicili són durs, difícil, i aquest cop al Menora Mivtachim Arena no serà diferent. Es tracta d’un clàssic europeu, del partit més repetit del Barça a Europa –amb permís del Panathinaikos. Un total de 36 cops s’han vist les cares catalans i israelians, amb 22 triomfs del Barça, que, a més, ha guanyat en quatre de les últimes 5 sortides a Tel Aviv. L’última derrota va ser justament en l’últim partit disputat a Israel, fa dues temporades, el curs 2014/15 (70-68).

El rival

És un dels equips que s’ha reforçat d’allò més bé aquesta temporada. Ha signat jugadors nord-americans de gran anotació com Goudelock, Rudd,  Weems o DJ Seeley, mentre que en el joc interior també s’ha reforçat amb Maik Zirbes i Colton Iverson. Es tracta d’un equip que té anotació, múscul i també defensa. Actualment té un balanç de 2-2, el mateix que el del Barça Lassa, i fins ara ha superat el Galatasaray i el Zalgiris.

El Barça

No podrà comptar amb Navarro ni Justin Doellman, encara lesionats, mentre que Petteri Koponen sí que podrà completar el seu primer desplaçament europeu. Peno i Sena, del Barça B, també han viatjat amb el primer equip. El Barça sap que visita una pista molt complicada, contra un equip de gran qualitat, i haurà d’estar concentrat els 40 minuts per poder aconseguir el tercer triomf de la temporada a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut