Adolfo: “Segur que farem coses grans aquesta temporada”

Adolfo: “Segur que farem coses grans aquesta temporada”

El recentment proclamat millor jugador de futbol sala català de la temporada 2015/16 agraeix el premi als seus excompanys del Catgas Energia Santa Coloma i centra els seus pròxims objectius a guanyar títols amb el Barça Lassa

Adolfo Fernández va ser protagonista del programa Hora B de Barça TV per valorar el premi de millor jugador català de la temporada 2015/16 i per repassar l’actualitat del Barça Lassa de futbol sala.

Sobre el premi: “Amb la qualitat que hi ha a Catalunya és espectacular que et nomenin millor jugador. Vull donar les gràcies als meus excompanys del Catgas, vam fer una gran temporada en l'aspecte col·lectiu i jo també a títol individual”.

Sobre la seva adaptació al Club: “El salt al Barça és un canvi gran, però m’hi estic adaptant millor del que pensava. Vaig pel bon camí, he de continuar aprenent dels companys i segur que farem grans coses”.

Sobre l’equip: “Estem treballant molt bé, necessitem temps perquè som molts jugadors nous, però l’equip té molta qualitat, molta actitud i moltes ganes de guanyar títols. Però hem de continuar treballant dur per demostrar que estem capacitats per plantar cara a qualsevol rival”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut