Gols a dojo al planter

Gols a dojo al planter

Empat del filial i victòries contundents dels tres equips menors del futbol femení aquest cap de setmana
Tres victòries i un empat és el balanç del planter del futbol femení aquest cap de setmana. A continuació repassem els partits disputats:

Collerense – Femení B (2-2)
Al filial se li va escapar la victòria a l’últim sospir en un camp sempre complicat davant d’un rival que jugava a Primera a la temporada anterior. Tot i això, les blaugranes manaven per 0-2 al minut 23 amb gols de Carla Armengol i Maria Benedicto. Però les locals descomptaven a la primera meitat i feien el 2-2 definitiu al 87, per mitjà de l’incombustible Pili Espadas. D’aquesta manera, el Barça se situa segon a la classificació, a dos punts del Seagull.

Juvenil-Cadet – Vic-Riuprimer (7-0)
Les noies que dirigeix David Forcat es consoliden al lideratge després d’un triomf amb solvència a la Ciutat Esportiva. Laia Codina, Ainhoa Marín, Bruna Vilamala (3), Laura Linares i Jordina Colomer van ser les anotadores.

Infantil-Aleví – Martorell (12-1)
Les blaugrana mantenen la seva línia implacable. Aquesta vegada es van imposar de manera incontestable amb gols de  Laura Mas Berenguer (3), Clàudia Gómez (2), Alicia Infante, Laura Lobo, Laura Mas Serra, Laia Trancoso, Natàlia Muñoz, Valeria Trujillo i Esther Laborde.

Aleví-Benjamí- Martinenc (12-0)
Les més menudes també van vèncer amb pluja de gols a la Ciutat Esportiva. Les realitzadores van ser: Aina Roman, Tatiana Pérez (2), Laia Martret (4), Ylenia Estrella, Maria Calderón, Emma Gálvez i Nina Pou. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut