Gerard López: “Si el Badalona no ha perdut vol dir alguna cosa

Gerard López: “Si el Badalona no ha perdut vol dir alguna cosa"

Els defenses Nili, Marlon i Martínez, el davanter Dani Romera i el porter juvenil Sergi Puig són les novetats de la convocatòria

El Barça B lidera la taula, i ho vol continuar fent. Per això haurà d’imposar-se al Badalona aquest dissabte (18 hores / Barça TV) al Mini, on la temporada passada els escapolats van guanyar per 0-1. El tècnic Gerard López ha parlat amb Barça TV de les sensacions abans del partit.

Declaracions de Gerard López:

“La dinàmica és bona, està clar que quan s’encadena aquesta ratxa de resultats, i més havent-hi un partit entre setmana la setmana passada, fa que et disparis, i quant a la classificació és una situació molt avantatjosa per a nosaltres. Res fet, queda molt, només ha passat un terç de la temporada, però afrontem els partits amb confiança sabent que som el rival que s'ha de batre.”

“Afrontem el partit amb respecte i amb dificultat, perquè el Badalona encara no ha perdut i si no ho ha fet vol dir alguna cosa. És un equip molt sòlid, que es defensa molt organitzadament i que, tot i les lesions que ha tingut, té prou plantilla per estar prop de les places de play-off”.

“És un rival difícil, que l’any passat ens va guanyar a casa; intentarem continuar amb la bona ratxa i també posar més de marge pel mig contra un rival que considero ara mateix directe per al play-off”.

“Només han rebut set gols, han empatat nou partits i només n’han perdut quatre. Això vol dir que s’organitzen bé i que donen poques opcions al rival per marcar. Haurem d’estar molt fins pel que fa a l’atac; ells aprofiten molt bé les seves possibilitats. Es tracta d'un equip rocós que coneix molt bé la categoria i amb un entrenador amb molta experiència. Haurem d’estar molt bé amb pilota”.

Marlon, Nili, Martínez, Dani Romera i el juvenil Puig, novetats

L’equip es concentra aquest dissabte al matí, i els jugadors dinen junts abans d’afrontar el partit al Miniestadi. La llista de convocats és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Nili, Marlon, Borja López, Moisés, Martínez, Sarsanedas, Fali, Carbonell, Gumbau, Xemi, Alfaro, Perea, Marc, Mujica i Dani Romera. En queden fora per decisió tècnica Vilanova i Abeledo. Es perden el partit per lesió Varo, Tarín i Kaptoum, i Aleñá i Paik estan amb les seves seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut