Les entrades per a la Copa del Rei 2017 de bàsquet, a la venda a partir de dilluns

Les entrades per a la Copa del Rei 2017 de bàsquet, a la venda a partir de dilluns

Tots els abonaments que s’adquireixin entre el 7 de novembre i el 31 de desembre tindran un descompte per venda anticipada

L’ACB va presentar aquest dijous la campanya d’abonaments per a la Copa del Rei 2017, que es durà a terme a Vitoria-Gasteiz entre el 16 i el 19 de febrer. La venda d’entrades començarà el dilluns 7 de novembre a la web de l’ACB i a copadelrey.com. Aquesta opció serà exclusiva per als socis i abonats dels clubs ACB, que tindran prioritat durant els dos primers dies per adquirir les seves localitats. Passades 48 hores, és a dir, a partir del dimecres 9 de novembre a les 00.00 hores, la resta d’aficionats podran comprar les seves entrades per gaudir dels enfrontaments de la Copa del Rei 2017.

Tots els abonaments que s’adquireixin entre el 7 de novembre i el 31 de desembre tindran un descompte per venda anticipada. Les entrades, però, estaran disponibles des del dia 7 i fins al final d’existències.

D’altra banda, cal remarcar que un cop es confirmi la participació del FC Barcelona Lassa a la competició, des del web del Club es posarà un nou paquet d'entrades a disposició dels aficionats blaugrana tot i que serà reduït i no estaran disponibles totes les zones del pavelló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut