Toca confirmar el bon moment a la Copa

Toca confirmar el bon moment a la Copa

El Barça Lassa es juga l’accés als quarts de final de la competició a la pista del Llevant amb la moral ben alta després de sumar cinc victòries consecutives

El Barça Lassa visita “El Cabanyal” sense marge d’error si vol seguir viu a la Copa del Rei. Els dos equips arriben a la cita amb trajectòries oposades. El Barça Lassa ha encadenat cinc victòries consecutives i es troba en línia ascendent, mentre que el Llevant ha perdut els últims tres partits disputats a la LNFS contra rival d’entitat com El Pozo, Catgas i el líder, Palma Futsal.

L’equip que dirigeix Braulio Correal s’ha reforçat aquesta temporada amb jugadors de qualitat com el pivot Emilio Buendía, l’ala argentí Tripodi i el també ala Cecilio. Ja fa tres temporades que el Llevant s’ha instal·lat a l’elit del futbol sala estatal, i aquesta campanya el conjunt valencià presenta un projecte renovat i ambiciós per fer un salt de qualitat. Per al partit contra el Barça Lassa, el Llevant no té baixes i s’espera un gran ambient a ‘El Cabanyal’. En canvi, el Barça no pot comptar, una setmana més, ni amb Lozano ni amb Bateria. Els blaugrana són els actuals reis de Copes, amb 4 títols aconseguits entre el 2011 i el 2014.

Els precedents a la pista del Llevant són positius per als blaugrana, amb dues victòries per idèntic resultat, 2-6, en les dues últimes temporades. Els dos equips també s’han enfrontat aquesta última pretemporada, amb victòria clara per al Barça Lassa (3-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut