El filial escala fins a la segona posició

L’equip de Xavi Closas es va desfer del Rivas Futsal per 6-3 amb doblets de Xavi Cols, Luis García i Oriol Miquel

El Barça B va sumar una nova victòria a casa contra el Rivas Futsal que li permet situar-se segon a la classificació, a només un punt de l’Antequera. Els blaugrana es van avançar al marcador ben aviat, al primer minut, gràcies a un xut des de la frontal de Xavi Cols. El Rivas, però, va empatar de seguida el partit, al minut 4, amb un gol d’oportunista de Manu Diz. Després d’una fase d’igualtat, el filial es va fer amb el domini del partit, però sense encert de cara a porteria. En canvi, el Rivas va aprofitar la sisena falta de l’equip de Closas per marcar el segon gol des dels 10m, una altra vegada obra de Manu Diz (1-2). Però abans del descans, el Barça B va aconseguir empatar mitjançant una jugada d’estratègia de corner culminada per Xavi Cols (2-2)

A la segona part, el Barça va gaudir de la possessió i el Rivas intentava fer mal a la contra. Ben aviat, però, Luis Garcia aprofitaria una assistència de Khalid per capgirar el marcador (3-2). A partir d’aquest moment, el Barça B va exhibir uns minuts de molt nivell que es van traduir amb un quart gol d’Oriol Miquel a falta de 12 minuts pel final (4-2). En aquest moment Rivas va optar pel porter jugador, i el filial ho va aprofitar per ampliar l’avantatge amb dos gols més obra de Luis Garcia i Oriol Miquel que deixaven el partit vist per sentencia (6-2). Al final, el Barça va desaprofitar un penal per ampliar diferències, mentre que Rivas va marcar un gol en l’últim minut del partit que deixava el resultat final en un clar 6-3 favorable al Barça. Els de Closas se situen segons a la classificació, a només un punt de l’Antequera, precisament el proper rival dels blaugrana.