Local

Una Eurolliga de més de 66.000 quilòmetres

Aquest mes de novembre serà el mes en què els de Bartzokas més quilòmetres recorreran

En una nova setmana de dos partits a l’Eurolliga i amb l’equip a punt de marxar a Atenes per jugar contra l’Olympiakos, el Barça Lassa ja ha tastat la duresa de la competició continental, que té cinc setmanes de doble partit. Per tant, els viatges per Europa seran una constant cada setmana i els blaugranes faran més de 66.179 quilòmetres des de l’Aeroport del Prat o des de l’Estació de Sants en cas de viatjar en tren. Cal saber, però, que no es comptabilitzen els desplaçaments de la Lliga Endesa.

Aquest mes de novembre serà el mes en què els de Georgios Bartzokas més quilometres recorreran. Seran 17.000 quilòmetres concentrats en el viatge que ja es va fer a Tel Aviv, el d’Atenes i a Istanbul. Aquest últim desplaçament acabarà a Màlaga per disputar, menys de 48 hores després, un partit de Lliga Endesa a la pista de l’Unicaja.

I quins seran els mesos més tranquils? El primer mes del 2017, el mes de gener, el número de quilòmetres recorreguts baixarà fins al 6.700, mentre que al mes de febrer seran prop de 7.500 quilòmetres. Pel que fa al març i l’abril se sumaran prop de 10.300 quilòmetres més fins al total de 66.179, que es poden ampliar en el cas de disputar els quarts de final i la Final Four.

La nova competició continental no dóna respir i tots els quilòmetres recorreguts són un exemple de la duresa de la nova Eurolliga, que enfronta els 16 millors equips d’Europa, tots contra tots, cada setmana.

Més notícies aquí