50 partits oficials de Gerard López al capdavant del Barça B

50 partits oficials de Gerard López al capdavant del Barça B

El tècnic de Granollers va complir aquesta xifra contra l’Eldenc, i la va celebrar amb la victòria i el liderat del seu equip en una ratxa de quatre triomfs consecutius

El cap de setmana passat Gerard López va complir els seus primers 50 partits oficials al capdavant del Barça B. A més, el de Granollers ho va poder celebrar amb una victòria del seu equip i amb el liderat, gràcies a un Barça B que acumula ja 28 punts en 13 jornades i que té la franja del play-off a set punts.

Les dades dels primers 50 partits

El primer mig centenar de partits de Gerard es resumeix amb aquestes dades: 22 victòries, 10 empats i 18 derrotes. Això sí, des de la segona volta de la temporada passada, només nou derrotes, fet que demostra la clara línia ascendent de l’equip. En aquests 50 duels també s’han marcat 64 gols a favor per 53 en contra, i les xifres milloren aquesta temporada respecte de la passada: 24 gols a favor i 13 en contra aquest curs (40/40 la temporada passada).

Com a jugador, 135 amb el primer equip i 32 al B

A l’hora de repassar la trajectòria de Gerard López al FC Barcelona no es pot oblidar el seu passat pel planter i el primer equip. Gerard va jugar 135 partits oficials amb el primer equip i 32 al Barça B, que, sumats als 50 enfrontamentrs oficials dirigits com a entrenador, ja fan un total de 82 partits al filial. Quan acabi el curs el de Granollers ja passarà la xifra del centenar de partits al Barça B, tant de bo en posicions de privilegi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut