La Llotja President Suñol acull una nova entrega d’insígnies d’or a socis del 1966

La Llotja President Suñol acull una nova entrega d’insígnies d’or a socis del 1966

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner lliuren el guardó a 30 socis que es van vincular al Barça fa cinquanta anys

La Llotja President Suñol del Camp Nou ha acollit aquest dijous un nou acte d’entrega d’insígnies d’or a socis que es van vincular al FC Barcelona l’any 1966, i celebren aquest 2016 els seus cinquanta anys de socis blaugrana.

L’acte ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer, Jordi Cardoner, que han lliurat la insígnia d’or a la trentena de socis presents aquest vespre a la Llotja del Camp Nou. Aquest ha estat el tercer lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada i se n’efectuaran nou més per poder fer entrega de les seves insígnies al total de 369 socis que compleixen aquest any el seu 50è aniversari com a membres del Club.

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner han saludat els socis homenatjats i han conversat amb cadascun d’ells, en una recepció més personal i propera dels màxims directius barcelonistes amb els socis i els familiars que els han acompanyat.

En el seu parlament, Josep Maria Bartomeu ha recordat alguns aspectes de l’any 1966 relacionats amb el Barça quan els 30 socis es van vincular al Club: “Tot i el període que vivíem sense èxits esportius, aquell any es va guanyar la Copa de Fires –ha assenyalat Bartomeu-, també es va instaurar el Trofeu Joan Gamper i es va enderrocar l’antic estadi de Les Corts”.

El president blaugrana ha agraït el suport dels socis i la seva constància durant aquests anys: “Amb aquest acte, celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us volem donar les gràcies perquè, en aquell moment de crisi, tots vosaltres vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut