El Barça B torna a competir amb un empat contra el Sant Feliu

El Barça B torna a competir amb un empat contra el Sant Feliu

L’equip de Jordi Camps, després de dues setmanes sense jugar, suma un punt en un cap de setmana en què la resta d’equips de la base obtenen cinc victòries

El retorn a la competició del Barça B és el més destacat d’un darrer cap de setmana en què els altres equips de l’hoquei formatiu van resoldre els seus compromisos amb victòria. Aquests van ser els resultats:

Sant Feliu 4-4 Barça B: L’equip de Jordi Camps, que té dos partits ajornats contra l’Arenys de Munt i el SHUM Frit Ravich per la presència de Blai Roca, Pablo Najera i Gerard Miquel a l’Europeu sub-20, va tornar a competir i va sumar un punt positiu a la pista del Sant Feliu. Els gols blaugrana van ser obra de Xavi Gurri, Aleix Borregán, Marc Palazón i Gerard Miquel. En aquest partit, els porters van ser Fran Otero i Xevi Arcas, ja que Blai Roca va debutar amb el primer equip contra el Basano. Aquesta setmana, el Barça B disputarà dos partits a Llars Mundet: el dimecres (20.30 h) contra l’Arenys de Munt i el diumenge (12.00 h) davant el Tordera.

Palau de Plegamans 2-3 Segona Catalana: L’equip blaugrana va aconseguir una ajustada victòria per continuar liderant el grup D amb set victòries.

Júnior 9-4 Vic: Important victòria de l’equip barcelonista contra el Vic abans de visitar aquest diumenge (18.30 h) la pista del Manlleu.

Noia Freixenet 2-3 Juvenil: Els jugadors de Jordi Roca van sortir victoriosos de l’Ateneu i el proper diumenge (13.00 h) jugaran a la pista de l’Arenys de Munt.

Barcino 0-13 Infantil: Els de Ricard Hernáez van superar sense problemes el Barcino i el proper diumenge (17.00 h) rebran a Llars Mundet el Santa Perpètua.

Aleví 8-0 Jesuïtes Sarrià: Els més petits de l’hoquei formatiu, líders de la seva Lliga, van aconseguir un nou triomf i el proper partit serà el diumenge (11.15 h) a la pista del Vilassar

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut