El bon inici de temporada del Futbol 7

El bon inici de temporada del Futbol 7

Els nou equips alevins i benjamins no només han sumat el 95% dels punts possibles sinó que estan oferint un bon futbol al més pur estil ADN Barça

Una vegada superada la sanció FIFA, les aigües han tornat a la normalitat. I també ho han fet, com és lògic i era d’esperar, al Futbol 7 del futbol formatiu amateur blaugrana. El Barça va fer bé els deures a l’estiu i els primers fruits s’estan veient en un bon inici de temporada on els nou equips, entre alevins i benjamins, han sumat el 95,1% dels punts en joc. D’un total de 62 partits disputats, s’han guanyat 58, s’han empatat tres i només s’ha perdut un. El balanç encara és millor si s’analitza el bon joc, al més pur estil ADN Barça, desplegat per aquest nou equips que ha permès marcar 406 gols (6,5 de mitjana per partit) i només encaixar 46 (0,7 de mitjana per partit). El Barça, a més, té líders de les seves respectives categories als Alevins A, C i D, als Benjamins A, B i C i al Prebenjamí, mentre que el Benjamí D és colíder del seu grup i l’Aleví B es segon a un sol punt del líder, l’Espanyol A, que el va guanyar per 3-1 al partit disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Estem molt contents per aquest inici de temporada. Els nous equips, com el Benjamí D i el Prebenjamí, s’han adaptat molt ràpid i el joc, que és el que més ens interessa en aquesta fase de formació per sobre dels resultats, està sent molt bo”, explica Marc Serra, entrenador de l’Aleví A i coordinador del Futbol 7 blaugrana. La clau d’aquest bon inici de temporada la trobem en la captació de jugadors per Catalunya. “És una feina que realitzem durant tot l’any. Busquem cada cap de setmana talent per tota Catalunya i el trobem per què el nostre futbol és la millor pedrera de l’estat”, comenta Serra. La clau de l’èxit està, per ell, en la incorporació al Club de jugadors quan més joves millor: “Quan més petits més esponges són i més fàcil els hi serà a prendre la nostra filosofia de joc, el nostre ADN Barça. Aquesta és la clau al futbol formatiu i, de moment, ens està donant un bon resultat”.

Vuit tornejos guanyats

Els Alevins A, C i D han guanyat tots els seus partits tal i com també han fet els Benjamins A, B i C. El Benjamí D va empatar a camp del Santa Eulàlia (2-2) i de la Fundació Esportiva Grama B (1-1), mentre que el Prebenjamí ho va fer a casa amb el Can Vidalet (4-4). Els resultats del Benjamí D i del Prebenjamí tenen molt de mèrit ja que juguen en les seves lligues contra rivals un any o dos més grans que ells. A aquests bon resultats a la lliga s’han d’afegir els vuit tornejos guanyat ja aquesta temporada. El Benjamí A, per exemple, ha aconseguit el títol al Torneig del Gimnàstic de Manresa, al Memorial Urruti i al Memorial Antoni Bosch celebrat a Artesa de Segre. En aquests dos darrers tornejos es va imposar a la final a l’Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut