Local

De nou al Twente Stadion

El Barça Femení ha trepitjat un escenari de bons records i on dimecres (19h, Barça TV) es jugarà el bitllet per als quarts de final de la Lliga de Campions
Un any i quatre dies després, el Barça Femení ha tornat a trepitjar el Twente Stadion. Llavors, l’equip va fer una passa molt important cap als quarts de final de la Lliga de Campions (0-1). Aquesta vegada, hi busca directament el bitllet, després de l’1-0 de l’anada. El partit serà el dimecres a les 19 hores (Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat).

Les noies dirigides per Xavi Llorens han portat a terme l’entrenament oficial previ al duel aquest dimarts a la tarda. Les 17 jugadores amb que compta el cos tècnic, així com Vicky Losada (no inscrita), s’han entrenat en una gespa en bones condicions i un ambient fred (11°) i plujós. Unes inclemències meteorològiques que ja és segur que no impediran una bona entrada: ja s’han venut més de 6.500 entrades per al Twente-Barça.

Les declaracions de Leila Ouahabi abans de l’entrenament

“En el partit de casa va haver-hi bones sensacions, l’equip va estar bastant bé. Vam crear ocasions, però nomes vam marcar un gol. Hem de seguir en aquesta dinàmica”.

“Aquí serà diferent, estan a casa i tindran un plus. No ens hem de confiar, hem de seguir amb el nostre joc i lluitar fins al final”.

“Hem de sortir al 200% des del primer minut. És la Champions, és molt especial. Jugar en camps així és un privilegi”. Més notícies aquí