Xavi Llorens: “El perill és pensar més en dimecres”

Xavi Llorens: “El perill és pensar més en dimecres”

El tècnic del Barça Femení vol les seves jugadores concentrades en el partit de Lliga de diumenge davant del Betis
Abans del duel de diumenge al camp del Betis (16 h, Gol), l’entrenador del Barça Femení, Xavi Llorens, i el flamant fitxatge Vicky Losada han atès els mitjans de comunicació.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Intentarem mantenir la línia, el rival i el camp són difícils, els que han jugat allà ja ho han patit. Serà un partit molt complicat, no ens podem confiar”.

“El perill és pensar més en dimecres que en aquest diumenge. És l’únic que em preocupa, tenir el cap més a Holanda que a Sevilla. Ho hem de treballar durant el viatge. Tinc confiança perquè l’equip és competitiu, sempre dóna la cara i poques vegades et pots enfadar amb elles. Algun cop has de fer-ho veure perquè no es relaxin”.

“El Betis juga amb un 5-3-2; és competitiu, guerrer, amb qualitat, és descarat i té ordre tàctic. Haurem de treballar i no refiar-nos-en”.

“Estem esperant el trànsfer internacional de Vicky Losada. Si el té, jugarà. Viatjarà tant a Sevilla com a Holanda, perquè vull que s’integri al més aviat possible a l’equip. Ha notat moltes diferències i, com que és molt competitiva, vol ficar-se com més aviat millor dins del grup”.

“A banda de la qualitat, ens pot aportar compromís, competitivitat, caràcter guanyador, intensitat en els partits i entrenaments, lideratge i polivalència”.

Les declaracions de Vicky Losada

“Fa tres dies que estic a l’equip i vaig a poc a poc, perquè han canviat moltes coses, però m’estan tractant molt bé. És casa meva i estic contenta”.

“És una plantilla molt llarga, amb molt talent. Tenim un joc que no té ningú i les jugadores estan a un nivell molt alt. El que vull és competitivitat i per això vaig venir aquí, perquè les coses s’estan fent bé”.

“A Anglaterra he hagut de fer un sobreesforç, sobretot físicament, per estar a l’alçada per competir. La qualitat no és suficient. Això m’ha fet madurar i també he guanyat en mentalitat”.

“La idea és guanyar títols, però sé que és difícil. He estat molts anys aquí, quan es van guanyar quatre Lligues seguides, i cada cop que guanyes és més difícil repetir. És un repte, mantenir el nivell”.

“Quan el Barça em va oferir tornar, tot i no poder parlar-ne, sabia que tornaria. És el que porto al cor, és on he crescut i ho sentia així. Gaudiré molt”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut