El Cadet, líder en solitari després de superar al Catgas

El Juvenil i l’Aleví també aconsegueixen la victòria i lideren les seves respectives lligues amb autoritat

JUVENIL (J10): Barça-7, FS Manresa- 1

El Juvenil es distancia encara més al capdavant de la lliga després de superar al segon classificat. Ara el Barça ja és líder amb 10 punts d’avantatge.  Els blaugrana van encarrilar ràpidament el partit amb un gol de Juanfran al minut 3 (1-0). El domini local era evident i es va traduir en el 2-0 al minut 7, obra de Jandro.

A la segona part, el Barça va sentenciar ràpidament el partit amb dos gols més de Víctor i Pau (4-0) I a falta de cinc minuts per arribar al final Juanfran marcava el cinquè. El Manresa no va baixar els braços en cap moment i va aconseguir el gol de l’honor faltant quatre minuts per al final (5-1). Però Juanjo i Marc van marcar dos gols més per arrodonir el resultat final (7-1).

F.C.BARCELONA: Àlex, Hugo, Rober, Juanfran i Juanjo –cinc inicial- També van jugar: Pau, Marc, Víctor, Jandro, Bernat i Dani

GOLS: 1-0. Juanfran (min 3), 2-0 Jandro (min 7), 3-0 Víctor (min 24), 4-0  Pau (min 24),   5-0 Juanfran (min 35),  5-1 (min 35), 6-1 Juanjo (min 38), 7-1 Marc (min 40)

CADET (J7) Catgas Energia Santa Coloma- 3; Barça-6

S’enfrontaven el primer i el segon classificats, empatats a punts al capdavant de la classificació. El partit no va defraudar, amb dos equips que van sortir a l’atac i van gaudir d’ocasions des de l’inici. Abans del minut 10, però, el Barça ja guanyava per 0-2 amb gols d’Aniol i Jandro. El Catgas va retallar diferències abans del descans aprofitant un llançament de 10 metres.

En la represa, però, el Barça recuperava el domini i dos gols de Jandro i Povill sentenciaven el partit (1-4).  Tot i que els locals van aprofitar una errada per retallar diferències (2-4), el domini blaugrana era clar i Christian feia el cinquè gol (2-5). Amb el porter jugador, Catgas va aconseguir posar emoció al partit (3-5), però Dani assegurava el partit a favor del Barça amb un sisè gol (3-6). Partit molt complert del Cadet blaugrana que li permet situar-se líder en solitari de la categoria.

INFANTIL (J7): Catgas Energia Santa Coloma- 4, Barça-2

Partit molt intens des de l’inici, amb un Barça que es va trobar incòmode per fer circular la pilota fruit de la pressió local. Als 8 minuts del partit, el Catgas ja dominava per 2-0 amb un gol de contraatac i un altre d’estratègia. I al minut 17 va arribar el 3-0 amb un xutàs a l’escaire. Just abans del descans, el Barça reduïa diferències amb una gran jugada col·lectiva que finalitzava Kike.

A la segona part, el Barça va millorar i Adrián va posar emoció al partit amb un gol al segon pal. Però quan el partit semblava destinat a l’empat, el Catgas va marcar el 4-2 definitiu aprofitant una errada individual.

Gols: 1-0 (6'), 2-0 (8'), 3-0 (17'), 3-1 Roger (17'), 3-2 Adrián (30'), 4-2 (32')

ALEVÍ (J7): Barça- 4, FS Manresa-0

El Barça va imposar el seu ritme des de l’inici i Jordi, al minut 5, marcava el primer gol local (1-0). Abans del descans, i mitjançant un bon contraatac, arribava 2-0 obra de Pol Salas.

A la segona part, el partit va baixar en intensitat. Tot i això, el Barça va gaudir de moltes ocasions de gol, i Eudald en va aprofitar dues per deixar el marcador en el definitiu 4-0. Els blaugrana van fer mèrits per aconseguir un marcador més ampli.

GOLEJADORS: Jordi Sanchéz (5'); Pol Salas (14'); Eudald Ripollés (20'/23')