Local

El Barça femení d’hoquei herba aconsegueix la primera victòria

L’equip de Primera Divisió va superar el Grupo Covadonga (6-0), mentre que l’equip masculí va perdre al camp de l’Albericia de Santander (6-2)

Cara i creu per a la secció d’hoquei herba del FC Barcelona. L’equip femení va aconseguir la primera victòria de la temporada després de superar el Grupo Covadonga (6-0) gràcies al doblet de Marta Ortiz i a les dianes de Mariana Somoza, Carmen Dos Santos, Kim Luara Nebelhaur i Julia Fernández. A més, la portera Inés Mortara va mantenir la porteria a zero.

D’altra banda, l’equip masculí va haver de fer front a les inclemències del temps (36 hores de pluja) i va caure derrotat al camp de l’Albericia de Santander (6-2). El primer quart va finalitzar 2-1, però al segon l’equip local va distanciar-se 4-1. Els gols blaugrana van ser obra de Guillem Mercader i Ari Laimo.

El 5 de novembre, a més, va iniciar-se la Lliga BBVA Hockey+ amb un partit disputat a Montjuïc per part de l’equip format íntegrament per jugadors de l’escola Paideia, que van superar el Catalònia.

Més notícies aquí