Pluja de gols en els partits del planter

La jornada acaba amb un altre ple de victòries per al futbol sala blaugrana, des del primer equip i fins l’aleví

JUVENIL (J11): CFS La Unión Santa Coloma-2; Barça-10

El Barça Juvenil continua la seva trajectòria imparable a la Divisió d’Honor. En aquesta última jornada, els de Martí Graells van superar a domicili a La Unión gràcies a una gran primera part. De fet, als 20 segons els blaugrana ja guanyaven gràcies a un xut llunyà d’Hugo. El domini blaugrana va ser total durant els 20 primers minuts, i el partit va arribar al descans amb un resultat contundent de 0-5.

A la represa, La Union va sortir sense complexes i amb ganes de demostrar el seu potencial. Els colomencs van marcar dos gols en deu minuts (2-5). Però el Barça no va donar més marge per a la reacció, i al tram final del partit els blaugrana van marcar cinc gols més (2-10). Amb aquesta victòria el FC Barcelona juvenil segueix comptant els seus partits per victòries. La propera setmana els blaugranes reben al Sagarra a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

F.C.BARCELONA: Santi, Hugo, Robert, Juanfran i Juanjo –cinc inicial- També van jugar: Alex, Víctor, Marc Anton, Pau i Jandro

GOLS: 0-1 Hugo (min 1), 0-2 Jandro (min 6), 0-3 Jandro (min 13), 0-4 Hugo (min 16), 0-5 Juanjo (min 20),  1-5 (min 22), 2-5 (min 30), 2-6 Hugo (min 31),  2-7 Marc Anton (min 35), 2-8 Víctor (min 36), 2-9 Jandro (min 36), 2-10 Pau (min 38)

CADET (J8): Barça- 6; CN Caldes-3

Victòria amb remuntada del Cadet, que segueix líder en solitari de la categoria. El Barça va pagar un molt mal inici de partit amb un sorprenent 0-3 en contra quan només s’havien disputat deu minuts. Aleshores Pep Ruiz va demanar un temps mort clau per neutralitzar la defensa a mitja pista que havia plantejat l’equip rival. I el resultat va ser positiu, amb un gol del blaugrana Joan abans del descans que deixava el partit obert (1-3).

A la segona part, el partit va girar com un mitjó. El Barça va sortir convençut que podia remuntar i va jugar amb paciencia fins que van arribar els gols i les ocasions. Als 6 minuts, Arnau feia el 2-3, i Trias aconseguia l’empat un minut després (3-3).  L’empat va donar ales al Barça, i Christian marcava el 4-3 faltant 9 minuts. El més difícil ja estava fet, i dos gols de Víctor i Aniol al tram final sentenciaven el partit (6-3).

INFANTIL (J8): Barça-21; EFS Palafolls-1

L’Infantil va golejar al cuer de la categoria. Els blaugrana van tenir un ritme superior al del rival i van ser molt superiors des del primer minut. L'infantil de Xescu Cugat va marcar nou gols a la primera part (9-0), oferint una bona circulació i un bon joc, disposant de moltes ocasions i concedint-ne molt poques. A la segona part els blaugrana no van baixar la intensitat i van arrodonir la golejada (21-1).

Gols:  1-0 Kike (min 2), 2-0 Javi (min 3), 3-0 Adrián (min 6), 4-0 Javi (min 15), 5-0 Victor (min 16), 6-0 Roger (min 17), 7-0 Kike (min 18), 8-0 Arnau (min 18), 9-0 Roger (min 19) // 10-0 Sergi (min 21), 11-0 Victor (min 22), 12-0 Garvin (min 22), 13-0 Kike (min 28), 14-0 Kike (min 30), 15-0 Kike (min 30), 16-0 Kike (min 31), 16-1 (min 33), 17-1 Javi (min 34), 18-1 Sergi (min 36), 19-1 Victor (min 38), 20-1 Adrián (min 39), 21-1 Adrián (min 39).

ALEVÍ (J8): AE Martorell 2; Barça-8

Victòria treballada de l’equip Aleví, que va sortir molt intens a la pista. Una defensa molt forta, ordenada i intel.ligent en primera línia feia que l'equip local tingués dificultats per treure la pilota jugada i que gairebé sempre la possessió fos pel Barça. En atac, els blaugrana movien bé la pilota i arribaven amb facilitat. El resultat al final de la primera part ja era molt clar a favor del Barça ( 1-5).  A la segona part, el guió va ser gairebé idèntic i l’equip va certificar una victòria justa en una pista complicada (2-8).

GOLEJADORS: Pol Salas (3'); Victor Sanchéz (4'/10'); Izan Sequero (5'); Akim Ràfols (7'); Eudald Ripollés (17'/24'); Jordi Sanchéz (25')