Amb ganes de Copa

Amb ganes de Copa

Andreu Plaza vol aprofitar “la bona dinàmica de l’equip” per superar l’eliminatòria a la pista del Llevant, mentre que Rómulo Alves destaca la “millora defensiva” dels últims partits i diu que afronten el partit “com si fos una final”

El Barça Lassa arriba amb “confiança” a l’eliminatòria de vuitens de final de Copa del Rei contra el Llevant. Així ho han reconegut el tècnic, Andreu Plaza, i també el brasiler Rómulo Alves a la prèvia. Els dos són conscients, però, que el fet de jugar-s’ho tot a una carta i en pista contraria té un “risc” i expliquen que s’ha d’afrontar el partit “amb la màxima concentració” per evitar disgustos.

Andreu Plaza, tècnic del Barça Lassa

“Afrontem el partit amb ganes i amb confiança, però conscients que serà un partit complicat. Ara mateix tenim una bona dinàmica i estem convençuts que tirarem l’eliminatòria endavant.”

“El principal perill és la nostra condició de favorits i que ells no tenen res a perdre. Segur que ens intenten complicar la vida amb una defensa molt forta i amb molta pressió, i el repte serà superar-ho”.

“Ja vam veure a Castelldefels que aquestes eliminatòries a partit únic són molt complicades. L’equip de casa sempre juga amb un extra de motivació per l’empenta del públic, i si no juguem molt concentrats podem tenir problemes”.           

Rómulo Alves, jugador del Barça Lassa

“La clau és afrontar el partit com si fos una final perquè si perdem estarem fora. Serà un partit difícil, ells van estar a punt de guanyar al Palma Futsal en l’última jornada i a la seva pista són un equip molt complicat. El nostre objectiu és aprofitar el bon moment que estem vivint per seguir guanyant i continuar amb la moral ben alta”.

“Cada vegada ens coneixem més entre nosaltres i això es nota en el joc. Hem millorat molt a nivell defensiu, però encara falta molt per arribar al nostre millor nivell i estem treballant dur per aconseguir-ho”.

“A nivell personal estic bé, molt motivat, i amb ganes de guanyar.  El club i la ciutat m’encanten i sóc molt feliç aquí. He vingut aquí per guanyar i estem preparats per aconseguir-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut