Els precedents i les curiositats del Barça - Madrid

Els precedents i les curiositats del Barça - Madrid

L’equip blaugrana rep la visita del Reial Madrid aquest diumenge amb els últims precedents a favor seu

El FC Barcelona Lassa i el Reial Madrid disputaran aquest diumenge (18.30 hores) al Palau Blaugrana un dels partits més esperats de la temporada. Els homes de Bartzokas arriben al duel després d’aconseguir un triomf de molt prestigi a la pista del Maccabi (69-79). Els últims registres en els enfrontaments entre ambdós equips al Palau es decanten de manera favorable cap a un conjunt blaugrana que, si aconsegueix la victòria, igualarà els blancs a la classificació de la Lliga Endesa. El matx també servirà perquè es retrobin quatre protagonistes que durant la temporada passada van formar part del Lokomotiv Kuban: Bartzokas i Claver, per part blaugrana, i Randolph i Draper, per part visitant.

Durant les deu últimes temporades el domini del FC Barcelona Lassa respecte al Reial Madrid en els duels disputats al Palau -en campionat regular- és aclaparador, amb un balanç de nou victòries i tan sols una derrota. Precisament, aquesta va arribar durant el curs passat en un dels vuit partits en què els dos conjunts es van veure les cares amb igualtat de triomfs (quatre) per a cadascun. El conjunt blaugrana ha fet del Palau Blaugrana un fortí pel fet d’haver-hi aconseguit 10 victòries en els últims 11 partits de la Lliga Endesa. L’equip de Bartzokas té la segona millor defensa del campionat, amb una mitjana de només 73,4 punts rebuts per partit, i destaca per ser el que més rebots i taps assoleix de la Lliga.

L’únic precedent entre els dos equips aquesta temporada es va produir durant la disputa de les semifinals de la Supercopa Endesa, en què el Barça Lassa es va imposar per 93-99 després d’una gran actuació de Rice (30 punts i 34 de valoració). El base nord-americà és el màxim anotador en aquest inici de curs amb una mitjana de 17,8 punts per partit. Aquesta victòria va servir per decantar la balança entre els duels Bartzokas-Laso a les banquetes (quatre a tres favorable al tècnic grec). L’últim registre favorable als blaugranes es troba en l’únic precedent entre els dos conjunts en una jornada 7: la temporada 1993/94, el FC Barcelona Lassa es va imposar a la pista del Reial Madrid per 84-95.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut